• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Skøyte- og ishockeyskole!

I Frisk Asker har vi hatt en lang tradisjon for å legge til rette for idrettsglede og mestring. På skøyte-og ishockeyskolen er nettopp dette fokuset.

Skøytegåing og ishockey er en av verdens mest utviklende barneidretter. Idretten utvikler barnets koordinasjon, balanse, styrke og utholdenhet på en morsom og farstfylt måte. Vi ønsker å gi flest mulig barn muligheten til å bli kjent med denne fantastiske lagidretten. Hos Frisk Asker jr. kan du lære å bli trygg med skøyter på glattisen!

Hvem passer skøyte-og Ishockeyskolen for?

Barna trenger ingen ferdigheter for å melde seg på. Frisk Asker jr. har dyktige trenere som hjelper barn som omtrent aldri har gått på skøyter, til barn som er født med skøyter på beina. Skøyte- og ishockeyskolen er delt inn i tre nivåer; ett nivå for nybegynnere, ett for de som har litt erfaring med skøyter og ett tredje for de som er klare til å bli en del av aldersbestemte lag.

Alle barn vil bli plassert i det nivået som passer for dem, her har Frisk Asker jr. fokus på mestring, utvikling og positive opplevelser. Fra trenernes side legges det vekt på å bygge barnas selvtillit, ha troen på seg selv og være stolt av det de oppnår, ut ifra de forutsetninger ethvert barn har.

Praktisk informasjon

Skøyte-og Ishockeyskolen har oppstart i uke 41 og har siste økt i uke 46. I denne perioden er det trening lørdag og onsdag. Hver økt strekker seg over 50 minutter, og starter henholdsvis 12:00 og 16:30. Kiosken vil være åpen, slik at varm kaffe, vafler og brus kan nytes av foresatte eller barna etter trening.

Vi anbefaler at de som ikke før har deltatt, eller ikke er kjent med Askerhallen dukker opp i god tid i forveien før første trening, slik at barna blir trygge på sine omgivelser før de skal ta første skøytetak.

Ettersom vi nå er midt i byggeprosessen med ny hall, anbefaler vi alle å parkere ved brannstasjonen og gå ned til hallen.

Utstyr

Alle får låne drakt mens de er med på skøyte-og ishockeyskolen. Ved overgang til aldersbestemte lag, går man over til Frisk Askers kampdrakter. Drakten skal leveres tilbake etter endt hockeyskole. Dersom dette ikke skjer, vil det påløpe en faktura pålydende 250,-.

Barna vil trenge noe utstyr for å delta på skøyte-og Ishockeyskolen:

  • Skøyter.
  • Ishockeyhjelm med gitter.
  • Halsbeskyttelse.
  • Hockeyhanser eller gode hansker.
  • Ishockeykølle.

Påmelding

Du kan melde deg på høstens skøyte-og ishockeyskole allerede nå! Kontigenten for årets deltagelse er 600,-. Dersom dere har noen spørsmål, kontakt gjerne Cathrine på e-post: [email protected]

Link til påmelding finner du her!

For ytteligere informasjon kan du klikke deg inn her!