• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

Skøyte- og ishockeyskole!

I Frisk Asker har vi hatt en lang tradisjon for å legge til rette for idrettsglede og mestring. På skøyte-og ishockeyskolen er nettopp dette fokuset.

Skøytegåing og ishockey er en av verdens mest utviklende barneidretter. Idretten utvikler barnets koordinasjon, balanse, styrke og utholdenhet på en morsom og farstfylt måte. Vi ønsker å gi flest mulig barn muligheten til å bli kjent med denne fantastiske lagidretten. Hos Frisk Asker jr. kan du lære å bli trygg med skøyter på glattisen!

Hvem passer skøyte-og Ishockeyskolen for?

Barna trenger ingen ferdigheter for å melde seg på. Frisk Asker jr. har dyktige trenere som hjelper barn som omtrent aldri har gått på skøyter, til barn som er født med skøyter på beina. Skøyte- og ishockeyskolen er delt inn i tre nivåer; ett nivå for nybegynnere, ett for de som har litt erfaring med skøyter og ett tredje for de som er klare til å bli en del av aldersbestemte lag.

Alle barn vil bli plassert i det nivået som passer for dem, her har Frisk Asker jr. fokus på mestring, utvikling og positive opplevelser. Fra trenernes side legges det vekt på å bygge barnas selvtillit, ha troen på seg selv og være stolt av det de oppnår, ut ifra de forutsetninger ethvert barn har.

Praktisk informasjon

Skøyte-og Ishockeyskolen har oppstart i uke 41 og har siste økt i uke 46. I denne perioden er det trening lørdag og onsdag. Hver økt strekker seg over 50 minutter, og starter henholdsvis 12:00 og 16:30. Kiosken vil være åpen, slik at varm kaffe, vafler og brus kan nytes av foresatte eller barna etter trening.

Vi anbefaler at de som ikke før har deltatt, eller ikke er kjent med Askerhallen dukker opp i god tid i forveien før første trening, slik at barna blir trygge på sine omgivelser før de skal ta første skøytetak.

Ettersom vi nå er midt i byggeprosessen med ny hall, anbefaler vi alle å parkere ved brannstasjonen og gå ned til hallen.

Utstyr

Alle får låne drakt mens de er med på skøyte-og ishockeyskolen. Ved overgang til aldersbestemte lag, går man over til Frisk Askers kampdrakter. Drakten skal leveres tilbake etter endt hockeyskole. Dersom dette ikke skjer, vil det påløpe en faktura pålydende 250,-.

Barna vil trenge noe utstyr for å delta på skøyte-og Ishockeyskolen:

  • Skøyter.
  • Ishockeyhjelm med gitter.
  • Halsbeskyttelse.
  • Hockeyhanser eller gode hansker.
  • Ishockeykølle.

Påmelding

Du kan melde deg på høstens skøyte-og ishockeyskole allerede nå! Kontigenten for årets deltagelse er 600,-. Dersom dere har noen spørsmål, kontakt gjerne Cathrine på e-post: [email protected]

Link til påmelding finner du her!

For ytteligere informasjon kan du klikke deg inn her!