• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
I dag 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

GAMEDAY: SPARTA SARPSBORG

Ukas første av to kamper venter, denne gangen nær svenskegrensa!

Formen

Det er to relativt formsterke lag som stiller til dropp i dag. Av de fire siste kampene, står begge lag oppført med ett tap hver. Der vi gikk på et surt, men knepent tap, mot Oilers var det hakket værre motstand som møtte Sparta i Vålerenga.

Laget

Dagens lag har noen få endringer, fra laget vi så mot Manglerud. Fayen blir å se som dagens sisteskanse, og det finnes enkelte endringer å spore i rekkene. Nevalainen er syk og holder sengen. Det er likvel både godt og gledelig at vi fortsatt stiller med tilnærmet fire rekker.

Statistikk

Sparta ligger kun to plasser og 3 poeng foran oss på tabellen. Kveldens kamp kan derfor betegnes som en sekspoengskamp. Ved en seier over Sparta vil vi kunne klatre forbi Vålerenga og ligga a poeng med kveldens motsander og plassere oss på en tredjeplass.

Hvis man skal gå litt dypere i tallene, så kan man se at Frisk både scorer og slipper inn hakket flere mål enn Sparta. De blåkledde kan også skilte med 0.15 poeng mer per kamp i snitt enn oss. De tre siste kampene mellom lagene har endt i favør av Sparta. Askerlaget som i dag stiller til start er revansjesugent og klare for å legge ned alt som skal til for å sikre tre poeng tilbake til Asker.

*Foto: Dagfinn Heidenberg

David Morley er fortsatt bærer av poenghjelmen, mens hjemmelagets Kristian Jakobsson blir å se i den gullaktige hjelmen for Spartas del. Mellom Morley og Jakobsson skiller det fire poeng. Av den duellen er det vår egen Morley som går sierende ut.

Dommere

Under dagens TV-kamp vil du kunne se de rutinerte dommerne Owe Lütcke og Per Gustav Solem lede teamet, med seg har de Niklas Aldar Wilhelmsen og Joakim Svarstad.

Hvor kan du se kampen?

Kampen sendes på TV2 Sport 2, fra klokken 18.55. Den vises også selvfølgelig hos vår samarbeidspartner Blue Line Sportsbar i Asker Sentrum. Vi anbefaler alle og en hver å ta turen dit.