• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: GRÜNER

Vi ser frem i mot et morsomt og tøft oppgjør når Grüner tar turen fra Oslo til Askerhallen.

Formen

Vi går ut av en sterk novembermåned med seks seire på syv kamper. Vi har plassert hele 25 pucker i nettet på samme antall kamper, og når vi da har månedens keeper er det få pucker som får passere han. Grüner har ikke mange seirene å juble over den forrige måneden. Likevel kommer de fra en meget sterk kamp i Hamar, på torsdag, hvor de dro Storhamar inn til sudden death. Det var en kamp som i stor grad kunne bikke begge veier.

Laget

Laget ser ganske så likt ut. Fayen er tilbake i mål etter et lite opphold på benken på Ringerike Panthers.

Statistikk

Grüner kan skilte med en heller dyster statistikk denne sesongen. I snitt har de sluppet inn rett under fire mål per kamp og kun scoret to. For vår del ser statistikken mye lysere ut. Vi slipper i snitt inn færre mål enn vi scorer. De tre siste kampene mellom hjemme og bortelaget viser en klar dominans til Askerlaget. Med 23 scoringer på tre kamper og kun syv pucker som har passert vår keeper, er det liten tvil om hvem som har trukket det lengste strået.

Foto: Fehmi Sejdijaj

David Morley ser ut til å være en vanskelig mann å tangere i kampen om flest poeng. Ikke bare er han vår poengkonge, men han er også ligaens mestproduserende spiller med hele 36 poeng. For de lillekledde er det Petter Birkheim med 12 poeng som er bærer av poenghjelmen under dagens kamp.

Dommere

Under dagens kamp er det Owe Lütcke og Marcus Vardeberg Wannerstedt som bærer hovedansvaret, mens Espen Olsvik og Andreas Panagiotis Vyssios blir å finne på linjene.

Hvor skal du se kampen?

Vi har sagt det før og sier det igjen, hockey er best live! Billetter til morgendagens kamp får du kjøpt i Frisk Asker-Appen, her eller i døra på kamp. Pucken droppes 16.00, hallen åpner 15.00. Vi sees!