• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

KAMPDAG: LØRENSKOG

Bortekamp bak Metrosentret på Lørenskog neste!

EHL ruller på inn mot et juleopphold, og nå er det en bortekamp mot Lørenskog som står for tur - pucken droppes torsdag kl 18:30! Lørenskog har hatt en fin start på oppholdet i EHL, og har levert noen fine resultater, blant annet en seier mot serieleder Storhamar på hjemmeis, så her gjelder det å være påskrudd fra start og ikke levere noen undervurdering!

Vi har to seire mot Lørenskog så langt i sesongen; vi reiste hjem med en 7-1-seier fra bortekampen før det endte 5-1 i forrige møte mellom lagene, som ble spilt i Varner Arena. Vi har tidligere vist at poengene er innenfor rekkevidde, men det krever en lignende innsats og innstilling som i de siste møtene!

Statistikk

I kveld spilles den 95 kampen mot Lørenskog IK. Så langt har det endt i 57 seire, 4 uavgjort og 34 tap. Lørenskog ligger nå på oppløftende 8.plass med 18 poeng, fire poeng foran Ringerike på 9. plass, mens vi har krøpet opp på en 6.plass med 27 poeng og tre poeng opp til 5. plassen.

EHLs gullhjelm

Etter torsdagens nydelige 4-2-seier mot Oilers gikk Hampus Gustafsson opp i delt ledelse i den interne poengligaen, med hans 21 poeng (7 mål og 14 assists) på 21 kamper. Hampus deler ledelsen med Michael Haga, som ikke spiller kampen grunnet hans skadeopphold.

For gjestene fra Lørenskog er det Vegard Faret som har gullhjelmen, med 21 poeng (10 mål og 11 assists), så han blir en viktig brikke og stoppe for vårt lag.

Keeperduellen

Henrik Fayen-Vestavik var tilbake i buret mot Oilers, og står nå oppført med en redningsprosent på 89,7%. Svenske Eltonius står på sin side med en redningsprosent på 88.6%.

Anders Haugum og Alexander Nilsson har delt på målvaktsjobben for Lørenskog, og står hhv med 89,2% og 87,7%.

Følg kampen

Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar i Asker eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge live oppdateringer på hockeylive.no.