• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

KÅSASTUL TIL SVENSK HOCKEY

Vår landslagsback, Christian Kåsastul, har aldri lagt skjul på at han ønsket å prøve seg utenlands igjen, og nå er det klart at det blir retur til Sverige for "Skiens store sønn".

I dag publiserte nemlig AIK nyheten om at de har signert Christian Kåsastul ut sesongen 2020/21. Selv sier Christian at han lenge har vært klar over interessen fra AIK, og synes det virker som en spennende klubb.

Hvorfor valgte du nettopp AIK?

– Jeg valgte Aik fordi de har vært interessert i meg lenge og har gode ambisjoner som passer mine.

AIK er en Stockholms-klubb som har Hovet, naboen til Globen, som hjemmearena. Klubben ble stiftet i 1921, og har blitt svenske mestere hele syv ganger. Men vi må helt tilbake til 1984 for å finne den siste gangen de gikk helt til topps, og klubben har vært på det nest høyeste nivået, Hockeyallsvenskan, siden 2014. Klubben har hatt tidligere Frisk-spillere i sine rekker de siste sesongene, blant andre Èric Castonguay og Garry Nunn som i 2018/19 var med på å tangere poengrekorden i Hockeyallsvenskan da klubben vant serien med 109 poeng. Dessverre klarte de ikke å rykke opp til SHL, men tapte finalen 2-3 i kamper mot Oskarshamn og Oskar Nilsson.

Laget mistet etter den sesongen det meste av stammen i laget, og AIK lå plassert aller sist på tabellen da sesongen 2019/20 var over. Nå ser det ut til at laget igjen skal satse hardt på å ta steget opp i SHL, og Christian ser frem til å komme i gang sammen med sine nye lagkamerater.

– De satser stort inn mot neste sesong, og det er kult at de vil ha med meg på laget! Sier en optimistisk "Kåsa", før han igjen pakker flyttelasset og håper å kunne sette kursen for Stockholm for en ny sesong i AIK-drakt.

Vi takker Christian for innsatsen han har gjort for klubben, og ønsker han lykke til i Sverige!