• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

INGEN FLYING START PÅ KAMPEN!

Det er ikke mer skremmende enn at vi tror vi kan slå begge lag på borte is, med 60 minutter hockey fra vår side.

Etter èn dags hvile var det tid for vår andre CHL-kamp. Kampen startet brått og brutalt med undertallspill som Bolzano unyttet til det fulle. Resten av første periode forble målløs. Begge lag hadde store målsjanser, men keeperene på hver sin side av isen gjorde jobben umulig.

Andre periode fortonet seg relativt likt som den første. Bolzano viser seg å være et effektivt lag som putter pucken i nettet, når muligheten byr seg. Det gjorde også vår egen Mikkel Christiansen. Til tross for overtallspill og en titalls skudd på mål, ville ikke pucken finne nettet noen flere ganger for hjemmelagets del. Bolzano derimot, utnyttet seg av sine muligheter og når dommeren blåste for siste gang stod det 1-5 på tavla.

Foto: Geir Arnesen

Vidar Wold var klar i sin tale:

Vi er solide i 40 minutter av kampen, men sånn som mot Red Bull Salzburg gir vi bort enkle mål i tredje periode. Da blir det vanskelig å snu kampen og vinne. Når en ikke klarer å fullføre, blir man straffet hardt i internasjonal hockey. Vi er for dårlig i spillet rundt eget mål og det straffer seg på dette nivået. Resultatmessig er vi langt unna, men vi føler at resultatet ikke gjenspeiler matchbilde. Det er ikke mer skremmende enn at vi tror vi kan slå begge lag på borte is, med 60 minutter hockey fra vår side.

Til tross for en kronglete reisevei i disse koronatider, fant flere italienere veien til Norge og Asker.

Foto: Femi Sejdijaj

Nå er det vår tur til å besøke Europa. Om en liten uke går flyet til Østerrike og Italia. Vi gleder oss til å vise de hva vi virkelig er laget av! Kampene kan du se på Viaplay.