KAMPDAG: MS - FRISK ASKER

Sesongens første bortekamp står for dør, og kveldens motstandere er kledd i gult og grønt.

Etter fem dager med kamp-pause tar gutta turen inn til Manglerud, hvor de møter den foreløpige serielederen Manglerud Star for den andre serierunden i Fjordkraftligaen 2022/23.

Under fjorårets sesong ble det spilt fem kamper mellom kveldens motstandere. Frisk Asker gikk av med seieren i samtlige, og kan vise til en knusende målforskjell på 22-5. Nå starter vi med nye, og blanke ark, samtidig som vi håper på å gjenta seiersrekken mot de gule og grønne. Assistenttrener Simon Stolt Wang er tydelig at på at kveldens oppgjør ikke er en enkel match,

- Vi forventer en tøff kamp mot et MS-lag som kommer fra en storseier i åpningen. Vi har jobbet og forberedt oss godt gjennom uken, og ønsker å sette sammen 60 solide minutter i "Garasjen". Laget har hatt positiv utvikling helt siden vi gikk på is, så det håper vi å bygge videre på mot Manglerud i kveld.

Til tross for at det enda er tidlig i sesongen, finner vi én bærer av Fjordkraftligaens gullhjelm på hvert lag. For hjemmelagets del er det Darien Craighead som står oppført med 4 poeng, mens hos Frisk Asker er det Anton Holm med 2 poeng. Sistnevnte står á poeng med tre andre oransjekledde, men er likevel poengkonge ettersom det var hans signatur på det første målet i serieåpningen.

Pucken droppes klokken 18.30, og kampen kan du se både i Manglerud Ishall og på TV2Play. Billetter finner du i Manglerud-appen.