• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Spennende norsk unggutt klar for klubben

Backen med fortid i Vålerengen har signert tre-års kontrakt.

Vi kan i dag offentliggjøre at vi har skrevet en tre-års kontrakt med 20-årige Sondre Bolling Vaaler. Sondre er opprinnelig fra Skedsmo, men har tilbragt juniortiden sin i Vålerengen, hvor Janna var en av trenerne hans.

«Sondre er en av Norges mest spennende 2000-modeller og etter to år i utlandet i USA og Sverige (St. Cloud Blizzards og Leksand) er vi glade for at han valgte å skrive en langtidskontrakt med Frisk. Vaaler er en to-veis back med gode basisferdigheter, og med de verdiene og holdningene vi ser etter i Frisk Asker» sier Janna.

Vaaler har imponert både trenerne og sportskomiteen i forsesongen, og vi har forventninger til ham allerede denne sesongen, tross hans unge alder. Sondre går rett inn i laget mot Narvik og vi er veldig glade for at han har valgt å sette navntrekket sitt på en langsiktig avtale med oss.

Vi ønsker å bygge en ny norsk stamme for fremtiden og er opptatt av at unge spillere skal få relevant istid og utvikling i Frisk. Det er viktig både på kort og lang sikt.

Sondres statistikk på Eliteprospects

Velkommen til Frisk Asker, Sondre!