• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

193 cm offensiv back på plass!

Mens laget har kommet godt i gang med oppkjøringen, har sportssjef Vidar Wold jobbet for å få på plass enda en brikke i stallen.

De seneste dager har det vært høy aktivitet på sportssjefens kontor for å styrke backoppsetningen i laget før den kommende sesongen. Som et resultat av dette har nå Petter Birkeheim Andersen signert en 1-årig kontrakt.

Den 193 cm høye backen vil ta en rolle sportssjefen mener vi per nå ikke har i troppen,

- Petter er en offensiv back, med gode ferdigheter med puck og stort utviklingspotensialet. Med sin fysikk vil han tilføre backoppsetningen en tyngde og spillestil som vi har behov for. Vi har stort tro på at Birkheim vil fortsette å utvikle seg og ta steg også denne sesongen. Vi vet han fikk tilbud av andre norske klubber, og er fornøyde med at valget falt på oss.

Sportssjefen fortsetter,

- Birkheim er en right fattet back, noe vi både har savnet og hatt behov for over tid. Det å finne en norsk right fattet back på hans størrelse, og med hans puckferdigheter, er ingen enkel oppgave i dette markedet. Samtidig har det vært viktig for oss å finne en back som fyller en rolle vi har behov for, og som passer inn i det systemet vi ønsker å spille etter. Det mener vi at vi har funnet i Birkeheim.

Petter er opprinnelig Oslo-gutt som tok sine første skøytetak i Hasle/Løren som barn. Deretter gikk veien videre til Manglerud Star hvor han tok store steg i «tallentfabrikken». 21/22 sesongen ble tilbragt i Grüner, hvor han også fikk to landslagskamper i samme periode. Birkheim har den siste sesongen holdt til på Hamar, men nå flytter 23 åringen tilbake til Oslo og tar fatt på studier og en ny hverdag i Varner Arena,

- Jeg er veldig fornøyd med å komme til Frisk Asker. Laget virker som en bra gjeng, og en spillegruppe med store ambisjoner. Jeg har stor tro på at dette blir gøy! Selv ønsker jeg å spille god defensiv hockey, samtidig som jeg fortsetter å bygge på det offensive spillet, og forhåpentligvis være en god lagkamerat som bidrar inn i gruppa.

Petter Birkheim vil bære draktnummer #55, og har allerede unnagjort sin første økt i Varner Arena.