• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

VI BYTTER BILLETTSYSTEM!

Viktig informasjon!

Vi har i dag signert en avtale på 2+2 år som gjør TicketCo til vår billettleverandør i Varner Arena. I første omgang innebærer dette at salget av sesongkort stenges frem til 17. juli. Vi tar sikte på å ha det nye systemet oppe innen den tid.

TicketCo har en rekke funksjoner og muligheter i sitt billettsystem som vil gi en fleksibel, rask og god kjøpsopplevelse for kunden. Dette innebærer blant annet et helhetlig billettsystem for Varner Arena, også inkludert restauranten. Så fort billettsystemet er oppe og går, vil vi lansere nyheter vedrørende sesongkortsalg og billettkjøp.

Dette betyr at man fra og med 17.juli kan kjøpe billetter og sesongkort enkelt fra Friskasker.ticketco.net, TicketCo Wallet eller fra vår nettside. Vi anbefaler alle å laste ned TicketCo Wallet-appen, men dette er ingen nødvendighet for å få kjøpt billetter til kampene eller arrangementene som avholdes i Varner Arena.

Viktig informasjon til sesongkortholdere

Det har i dag blitt sendt ut en tekstmelding, hvor sesongkortholdere bes sende kontaktinformasjon til Frisk Asker. Dette er helt nødvendig for å kunne overføre sesongkortet til det nye systemet. Vi ber derfor alle sesongkortholdere følge instruksjonen i SMSen, så raskt som mulig. Har du sesongkort, men ikke mottatt SMS ber vi deg sende e-post til [email protected]