• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

VI BYTTER BILLETTSYSTEM!

Viktig informasjon!

Vi har i dag signert en avtale på 2+2 år som gjør TicketCo til vår billettleverandør i Varner Arena. I første omgang innebærer dette at salget av sesongkort stenges frem til 17. juli. Vi tar sikte på å ha det nye systemet oppe innen den tid.

TicketCo har en rekke funksjoner og muligheter i sitt billettsystem som vil gi en fleksibel, rask og god kjøpsopplevelse for kunden. Dette innebærer blant annet et helhetlig billettsystem for Varner Arena, også inkludert restauranten. Så fort billettsystemet er oppe og går, vil vi lansere nyheter vedrørende sesongkortsalg og billettkjøp.

Dette betyr at man fra og med 17.juli kan kjøpe billetter og sesongkort enkelt fra Friskasker.ticketco.net, TicketCo Wallet eller fra vår nettside. Vi anbefaler alle å laste ned TicketCo Wallet-appen, men dette er ingen nødvendighet for å få kjøpt billetter til kampene eller arrangementene som avholdes i Varner Arena.

Viktig informasjon til sesongkortholdere

Det har i dag blitt sendt ut en tekstmelding, hvor sesongkortholdere bes sende kontaktinformasjon til Frisk Asker. Dette er helt nødvendig for å kunne overføre sesongkortet til det nye systemet. Vi ber derfor alle sesongkortholdere følge instruksjonen i SMSen, så raskt som mulig. Har du sesongkort, men ikke mottatt SMS ber vi deg sende e-post til [email protected]