• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

NYTTÅRSHILSEN FRA STYRELEDER

Kjære hockeyvenner

For ganske nøyaktig ett år siden skrev jeg at 2019 ligger foran oss med blanke ark. Nå som året går mot slutten, vet vi at de ble fylt med et fantastisk innhold. Den reisen vi står midt oppe i kunne knapt gått bedre.

Vi er regjerende norgesmestere! Hvis jeg skal velge ett øyeblikk fra 2019 som virkelig skiller seg ut, så må det være den 15. april kl 21.47, da McMonagle spiller pucken tversover, rett innenfor blålinjen i Storhamars sone, til Kåsastul, som skyter på direkten. Jeg ser pucken, som i sakte film, på veien mot mål, hvor den blir styrt av Petter Kristiansen med stor P, så den ender i nettmaskene. Det er avgjort! Vi er NORGESMESTERE!!

For en intens og ekstrem lykkefølelse! Vi sto og hoppet opp og ned og klemte på alle rundt oss, enten vi kjente dem eller ikke. Vi hadde tårer i øynene og lykken var så intens at vi bare måtte skrike ut. JAA, JAA, HELT UTROLIG, HELT SYYYKT, JAA JAA… om igjen og om igjen. Feiringen ville ingen ende ta i Askerhallen, og den fortsatte ned i Asker sentrum til langt ut i de små timer. Etter at Baracoa hadde stengt fortsatte sangen: Vi er Gutta fra Asker…! Jeg tror det nesten bare er i lagidrett at vi kan oppleve slik ekstrem kollektiv lykkerus.

Da opplevde vi kraften i vår visjon: «Gleden ved å lykkes sammen!» For dette var noe vi fikk til sammen og som vi opplevde sammen! Jeg sender en stor takk til alle som var med på å gjøre denne opplevelsen mulig.

Det heter at «Det skal sterk rygg til å bære suksess». Vi er laget alle skal slå. Forventningene og kravene er høye. Da er det tungt å tape kamper og oppleve at prestasjonene ikke står til forventningene. I slike situasjoner er det viktig at vi står sammen, og fokuserer på verdiene våre: Proffe, rause og samspilte. Da kommer vi igjen til å oppleve gleden ved å lykkes sammen.

2019 er ikke bare året vi ble norgesmester. Det er også året Asker kommune fattet den endelige beslutningen om at det skal bygges en ny tidsriktig arena. Det blir en fantastisk kamp- og treningsarena for oss. Grunnarbeidene er allerede i full gang. Den nye arenaen skal stå ferdig til årsskiftet 2021-22, slik at den er klar til klubbens 100-årsjubileum.

I 2019 besluttet Asker kommune også at Risenga idrettspark skal rustes opp. Både med ny idrettshall og oppgradering av uteområdene, slik at idrettsparken vil fremstå i ny attraktiv drakt i 2022. Vi jobber for at den nye arenaen skal bli hovedmøteplassen og navet i det som kanskje blir Norges flotteste idrettspark.

Som om ikke alt dette er nok, så har markedsavdelingen vår satt nye rekorder i 2019, med økt omsetning og økt aktivitet. Vi får gode tilbakemeldinger på at nettverket vårt er blant de beste i landet. Våre dyktige og entusiastiske ansatte gjør en stor innsats. Sammen med våre aktive samarbeidspartnere utvikler de nettverket slik at det er levende, aktivt og dynamisk. Takk til våre ansatte og alle våre samarbeidspartnere. Dere er avgjørende for at nettverket fungerer så godt.

De frivillige er kanskje de aller viktigste i klubben vår. Det er dem vi møter til hver kamp og til hvert arrangement. Smilende ansikter som sier hei og hender som sørger for at alle arrangement blir gjennomført. Selv om ekstremopplevelsene som å bli norgesmester er det vi husker aller best, så er hverdagsopplevelsene kanskje aller viktigst. En stor takk for alt dere gir hver dag!

Jeg vil også trekke frem våre tilskuere. Både dere som kommer på hver kamp, og dere som kommer av og til. Dere er viktige. Alle sammen! Takk for at dere kommer. Vi trenger dere for å skape de gode opplevelsene. Det kan bli utfordringer med parkering i byggeprosessen, men Asker kommune har etablert en stor parkeringsplass ved brannstasjonen. Det er ikke mer en noen minutters gange fra den til Askerhallen. Selv om det ikke er så langt å gå, så jobber vi med en transportløsning. Følg med på sosiale medier.

Ja, 2019 har vært et fantastisk år! Kanskje det aller beste året i klubbens historie? Men selv om mye har gått bra i 2019, så er det fortsatt mye vi kan forbedre. Vi må aldri slutte å utvikle oss. Hvis hver og en av oss stiller godt forberedt (Proff), at vi alle ser hverandre og tar vare på hverandre (Raus), og alle fokuserer på hvordan vi kan tilrettelegge for andre (Samspilt) og så tror jeg 2020 kan bli et enda bedre år enn 2019. Men husk, det er det som skjer hver dag som er viktigst!

På vegne av Frisk Asker Hockey vi jeg få takke dere alle for et fantastisk 2019 og ønske alle et riktig godt nytt år!

Med vennlig hilsen Frisk Asker Hockey Øystein Hærem Styreleder