• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

GAMEDAY: MANGLERUD STAR

Vi er klare for nok en kamp! Pucken droppes 17.00, i Askerhallen. Vi sees!

Formen

Det ble et knepent tap mot Stavanger på torsdag, men gutta har brukt helgen godt og er nå mer enn klare for dagens kamp. På de fire siste kampene, står vi med ett tap. Hakket verre ser det ut for gjestene, Manglerud Star, som har tapt samtlige av de fire siste. Det er ingen hemmelighet at det har vært en tung høst for Oslo-laget.

Laget

Det var svært gledelig å se både Hampus, Christiansen og Opsahl tilbake på is sist torsdag. Ettersom skadelisten har vært lang som et vondt år, er det flere som nå nærmer seg klare. Dokken er tilbake for fullt og blir dermed å se i dagens kamptropp. Det gleder vi oss over.

Statistikk

De tre siste oppgjørene mellom Frisk Asker og Manglerud Star har alle endt med seier til de oransjekledde, sist var en 0-5 seier i Manglerud ishall. Statistikken kan også fortelle oss at vi scorer langt flere mål og slipper inn langt færre enn Oslo-laget. Mens vi snitter på 1.68 poeng per kamp, ligger MS på 0.26.

Øverst på poengtronen regjerer fortsatt David Morley for oss, med hele 27 poeng. For bortelaget er det Robin O. Syversen som blir å se i poenghjelmen, med 11 poeng i potten.

Dommere

Dagens hoveddommere er Stian Holter Barstad og Jørn Mccall Ekeberg, mens vi finner Niklas Aldar Wilhelmsen og Herman Kruse Johansen som linjedommere.

Hvor skal du se kampen?

Hockey er alltid best live! Du får kjøpt billetter til dagens kampher, i Frisk Asker-Appen eller i døra på kamp. Pucken droppes 17.00!