• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

NY GULLPARTNER

Det er herlig med en skikkelig glad-nyhet når hele idretts Norge opplever tøffe tider rent økonomisk. Sikkerhetsselskapet Orange Cyberdefense Norway AS blir nemlig med og forsterker de regjerende Norgesmesterne og blir Gullpartner.

– Det er en viktig dag for hockey-miljøet når Orange Cyberdefense i dag har signert på en avtale som gjør dem til ny samarbeidspartner med Frisk Asker Hockey i inntil to år. Det er veldig bra for oss å få på plass dette samarbeidet i den tiden vi er inne i hvor det er mye usikkerhet rundt åpningen av samfunnet og idretten generelt. Å få inn nye partnere nå gir dermed et positivt signal til andre. Dette er i tillegg en samarbeidspartner som stiller store krav til oss, og det liker vi, sier markedssjef i Frisk Asker, Fredrick Bråten Haugland.

I dag signerte han den nye avtalen i Askerhallen sammen med Norgessjef, Thomas Kronen og markedssjef, Marianne Harlem i Orange Cyberdefense.

– For oss er dette en veldig viktig dag: Frisk Asker skal bli best i Norge, og Orange Cyberdefense skal bli best på cyberforsvar, så dette går hånd-i-hanske, sier markedssjef, Marianne Harlem i Orange Cyberdefense.

– Vi vil gjerne støtte lokallaget og samtidig bidra til videreutvikling av sporten. Vi assosierer oss godt med Frisk Asker Hockey sin målsetning om å bli best i Norge og deres kontinuerlige arbeid for å styrke omdømme ved hjelp av å bygge kultur og gode samarbeid, sier Thomas Kronen.

Selskapet inngår ikke avtaler de ikke tror lønner seg!

– Grunnen til at vi inngår avtalen er at vi ser det er gunstig for å kunne vise frem selskapet vårt og bli en del av nettverket i klubben. Samtidig ønsker vi å styrke lojalitet og skape unike opplevelser sammen med våre kunder, ansatte, samarbeidspartnere og Frisk Asker, sier Norgessjef i Orange Cyberdefense,Thomas Kronen.

– Avtalen gir oss en trygghet og forutsigbarhet foran årets sesong. Orange Cyberdefense er også svært opptatt av å ta del i vårt ønske om å ligge på topp av listene som best i Norge, noe de også har som mål i sin bransje, sier Haugland.

– Begge parter vet at dette ikke kommer på plass uten at man sammen bygger en god kultur og gjør hverandre gode. Vi ser virkelig frem til et godt samarbeid med Frisk Asker, avslutter Kronen.

For mer informasjon kontakt: Thomas Kronen, Managing Director, Orange Cyberdefense Norway AS:  [email protected] ; +47 907 87 877

Om Orange Cyberdefense Orange Cyberdefense er cybersikkerhetseksperten i Orange Group. Som Europas ledende tilbyder av sikkerhetstjenester er selskapets mål å bygge et tryggere digitalt samfunn. De er en trusselforsknings- og intelligensdrevet sikkerhetstilbyder med uovertruffen tilgang til kjente og nye trusler.

Orange Cyberdefense har mer enn 2100 eksperter inkludert 250+ forskere og analytikere, 16 SOC, 10 CyberSOC og 4 CERTs over hele verden samt salg- og support i 160 land. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder global beskyttelse med lokal kompetanse mot hele trusselbildet. I Norge har selskapet kontor på Lysaker utenfor Oslo. www.orangecyberdefense.com/no