• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

CANADISK FORWARD MED AHL-ERFARING HAR SIGNERT!

Lagbygget vil ingen ende ta, og denne gangen er det en hardtarbeidende og poengproduserende mann som er på vei inn!

Nå som lagbygget på backsiden kan sies å være ferdig og Bobby er signert, med sin speed og x-faktor, er det på tide å lande den neste viktige komponenten i neste års lagbygg. Akkurat det har Sportssjef Vidar Wold sørget for, ved signeringen av fransk-canadiske Fèlix Girard.

Wold er meget tilfreds med det nyeste tilskuddet i spillergruppen,

- Fèlix er en hardtarbeidende center, med meget gode dropp-egenskaper. Å vinne dropper er ekstremt viktig, for det åpenbart betyr at man har pucken oftere i laget. Han vil også tilføre den fysiske delen av spillet vårt en ekstra dimensjon. Girard er sterk i egen sone, er flink til å separere puck fra mann og liker seg godt i de tøffe områdene av isen, der mål ofte scores i tette kamper. Han er en type spiller som vokser med anledningen og vi forventer at han blir en spesielt viktig spiller i sluttspillskamper.

En spiller som Girard er ettertraktet i markedet, og at han valgte å kle seg i oransje var ingen selvfølge,

- Vi er glade for at Fèlix valgte Frisk Asker, til tross for flere tilbud fra både svenske og andre europeiske klubber. Med sin bakgrunn fra AHL kombinert med erfaring fra europeisk hockey og skandinavisk kultur, er han en spiller som mange ville ha i sitt lag. Våre referanser er unisone på at han også er en person som veldig godt likt i spillergruppene han har vært del av, avslutter Wold.

28-åringen kan skilte med fem sesonger i AHL, og to sesonger i den østeriske toppligaen, før han under fjorårets sesong dro til Björklöven og Allsvenskan, der han var blant deres beste spillere i sluttspillet. Nå har Girard skrevet under en 1-årig kontrakt med Frisk Asker. Fèlix selv ser frem til å ta turen over Atlanteren og til Varner Arena,

- Jeg er veldig glad og fornøyd med å signere for Frisk Asker. Jeg har hørt mye bra om organisasjonen og har opplevd hele prosessen som god og profesjonell. Nå gleder jeg meg til å komme til Norge i slutten av juli, bli kjent med Asker og spille i den nye arenaen.

Nå begynner laget for sesongen 2022/23 å ta form. Vi kan nesten ikke vente med å ta fatt på en ny sesong. Husk, sesongkort får du kjøpt i Frisk Asker-appen nå.