• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

GLADNYHETER FRA MARKEDSAVDELINGEN

Når våre helter på isen ikke har anledning til å spille, og det snakkes mye om krisepakker og smittevern, så er det ekstra hyggelig at næringslivet ser muligheter og tiltrekkes av Frisk Asker.

Vi teller faktisk bare 23 dager inn i det nye året, men allerede nå så har hele fire (!) nye bedrifter signert samarbeidsavtaler med Frisk Asker og #regionensnettverknummer1.

Vi kan i dag ønske følgende bedrifter hjertelig velkommen til oss:

Adio

Adio ved Odd Arne Selmer hjelper deg og din bedrift med hele kundereisen, fra valg av av smarte møteromspakker, installasjon, live monitorering, "alltid oppe garanti" og med førsteklasses kundeservice. Selskapet består av et sterkt team på 14 personer, som har over 50 års erfaring innen alt av videomøterom og videotjenester fra store internasjonale selskaper. Les mer på www.adio.no

Avarn Security

Avarn Security (tidligere Nokas) ved Jonas Ovesen, er Nordens ledende totalleverandører av sikkerhetsløsninger til offentlige og private virksomheter. I Avarn Security trygger de mennesker og verdier, og alle ansatte jobber hardt hver dag for å ivareta tryggheten og sikkerheten til deres kunder, kolleger og omverdenen. All adferd, alle avgjørelser, alle bestemmelser og avtaler selskapet gjør er gjenspeilet i deres kundeløfte - "Tryggheten vi gir! "Selskapets verdier er: Pålitelighet – Samarbeid – Handlekraft og Engasjement.

Les mer på www.avarnsecurity.no

Ilico

Ilico ved Gro Langaas Jensen og Susanne Bjerkaas ble startet med et ønske om å gjøre HR enklere for sine kunder. Deres mål er at alle skal ha tilgang på HR-tjenester til en fornuftig pris, levert av konsulenter som forstår behovet til hver enkelt kunde og ansatt. Ilico vil at deres kunder skal få løst sitt behov for HR-tjenester på en effektiv, konkret og økonomisk fornuftig måte.

Ilico - vi gjør HR enkelt. Les mer på www.ilico.no

Omnilink

Omnilink ved Susanne Bjerkaas og Kine Ljo Skogaas er rekrutteringspartneren for deg som ønsker nyskapende metoder og kvalitetssikrede prosesser innen rekruttering, bemanning og konsulentformidling. Selskapet er opptatt av gode prosesser tilpasset deg som kunde, og de går i tett dialog med sine oppdragsgivere for å forstå de spesifikke behovene og ønskene for den aktuelle rekrutteringen. Selskapets verdier er ansvarlighet, humor, nysgjerrighet og åpenhet.

Les mer på www.omnilink.no

TAKK FOR TILLITEN

På vegne av alle oss i Frisk Asker så takker for tilliten, og ser virkelig frem til et godt samarbeid i tiden fremover, og ikke minst gleder vi oss til å flytte inn i ny arena sammen med dere!

Vil du og din bedrift bli med i Norges kanskje råeste nettverk, så ta kontakt med:

Vil du vite mer om hvordan vi jobber med næringslivet, så klikk deg inn her: https://www.friskaskerhockey.no/partnere/regionens-nettverk-nummer-1