• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Let the games begin!

Sportssjef Vidar Wold deler sine betrakninger om oppkjøringen og tiden fremover.

Da er ventetiden endelig over, og vi gleder oss til å starte hockeysesongen 23/24 på Jordal kommende fredag. Det har vært en lang og hard oppkjøring, men når datoen nærmer seg er det alltid godt å vite at man har gjort jobben, både i løpet av sommeren og ikke minst de siste 6 ukene på is.

Vi har spilt seks treningskamper, som gav tre seiere og tre tap. Det har vært viktig for vårt nye trenerteam å få satt sitt preg på årets lag, og derfor har fokuset vært på prestasjoner og ikke resultat. Vi vil nok se et lag som er mer strukturert, og som spiller en annen type hockey i egen sone enn de siste årene. Offensivt har vi nok kvalitet til å score mål uansett motstander. Her handler det mest om samhandling og kjemi mellom spillere for å sørge for underholdning både hjemme og borte. Så vet vi alle at skal man være med alle kamper må man ha et godt power-play og box-play. Dette er noe man jobber med kontinuerlig, og har så langt har det sett bra ut, men så er det dette med treningskamper kontra å spille om poeng :).

Troppen i dag består av 2 målvakter, 8 backer og 14 løpere. Vi har hele tiden snakket om at vi trenger en bredde i troppen og at det vil komme skader. Akkurat skader er noen vi allerede har fått kjenne litt på. Som mange vet er Magnus Geheb ute med skade til midten av november, etter skulderskaden i vinter. Han er godt i gang med rehabilitering, og er daglig på is, men her er det snakk om å skynde seg langsomt. Tobias Skuterud fikk en smell i ankelen under en treningskamp mot Stjernen, og må mest sannsynlig gjennomføre en liten operasjon. Alexander Bonsaksen var uheldig på trening på mandag og vil bli ute en stund, prognosene sier vel 4-6 uker.

Med skader kommer alltid spørsmålet om vi skal hente inn erstattere. Svaret på det er, om vi finner riktig spillertype og innenfor riktige økonomiske rammer så kan det være at vi gjør noe. Men også her gjelder det å skynde seg langsomt.

Jeg har også registrert at vi er tippet på 5. plass av de fleste eksperter, som er et tips som vi lever godt med. Det er alltid enklere å slå nedenfra, enn å bli stemplet som favoritter. Vår målsetting er å bli topp fire, men for at vi skal bli det må vi jobbe hardt hver eneste dag og ikke minst være nøye med «winning habits» i spillet vårt. Og det kan jeg love at Roy, Morten og Peter jobber med 24/7.

Nå er det serieåpningen som vi alle gleder oss til, som står i fokus. Man får vel ikke noen kulere åpning enn borte på Jordal, fullt hus og god stemning hvor Asker-hjørnet dominerer Jordal. Vi vet at VIF har et godt lag, et lag som helt sikkert, som oss, er revansjesugne etter fjoråret. Ergo så møtes to lag som ønsker å vise at man skal være med fra start. Dette blir en morsom åpning for alle som er glad i hockey, og etter 60 minutter så står de oransje igjen som vinnere!

Helt til slutt håper jeg at du som leser dette finner veien til Varner Arena torsdag 21.09 kl. 18.30 sammen med en venn og ser vår første hjemmekamp for sesongen. Billetter får du kjøpt her.Vi trenger all støtte vi kan få, sammen skal vi lage gode opplevelser i Varner Arena. Let the games begin!