• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

JULEHILSEN FRA DAGLIG LEDER!

Om ikke lenge ringes julen inn, men før den tid er inne er det på plass med en liten julehilsen.

Da sesongen for 2021/22 startet i høst, var det en stor glede å endelig kunne åpne dørene for publikum igjen. Gleden var desto større da meteren forsvant, og vi igjen kunne samles nesten som normalt. Derfor er det vemodig å nå skulle skrive en julehilsen, vell viten om at kun 50 stykker får muligheten til å se den idretten vi er så glad i.

Sesongen startet hektisk, med et tett kampprogram og mye skader. På det verste var det ikke mange som så for seg at vi skulle synge jula inn på en tredjeplass. Gutta har, gjennom en krevende periode, vist en enorm lagmoral. Men det er ikke bare på isen at det jobbes godt.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Klubben har klart seg bra gjennom de snart to årene med pandemi. Vi kan igjen vise til et økonomisk overskudd, noe vi er utrolig stolte av. Spesielt tatt pandemien i betraktning. Vi er ikke bare en ishockeyklubb, men en arbeidsplass med over 40 ansatte. Vi er takknemlig for støtteordninger som gjør at vi kan beholde alle våre ansatte på jobb, den gleden er det ikke alle som har. Vi er også ydmyke for at eksisterende samarbeidspartnere har valgt å bli, til tross for en krevende periode, og at nye har kommet til. Det forteller oss at Frisk Asker betyr mye for nærmiljøet og at merkevaren står sterkt.

Men, Frisk Asker er langt mer enn bare en merkevare. Det er en klubb som i stor grad er tuftet på frivillighet. Vi er ydmyke over og svært takknemlig for alle de frivillige, som på sitt vis har bidratt til at vi nå tar steget over i en ny hverdag. 19. februar smeller det for alvor. Da kan vi løfte henda over hode å juble over at en mangeårig drøm har gått i oppfyllelse. Det har vært en lang reise for å komme hit, som startet lenge før første spadetak. Også i denne prosessen har det vært lagt ned mange timer med frivillig arbeid. Uten dette, og et godt samarbeid med Asker kommune, hadde vi ikke kunnet flytte inn i vår nye arena.

Foto: Kjell Henry Hustad

Det er også en annen gruppe som fortjener en stor takk. Stadig nye retningslinjer og mye usikkerhet rundt kamparrangement, er ikke alltid like lett å håndtere. Det har vært krevende å finne gode løsninger på tildeling av billetter når restriksjonene har vært som de er. Våre sesongkortinnehavere og supportere har likevel vist stor forståelse, tålmodighet og støtte til klubben. Det er vi svært takknemlige for.

Nå er det ikke mange timene til jula ringes inn, og ikke mange dagene til vi flytter over i ny arena. Mens vi ser tilbake på året som har gått, skal vi også se fremover mot en ny æra for klubben. Vi gleder oss til hva fremtiden vil bringe, og ikke minst til å kunne si at Frisk Asker har Norges fineste ishall og mest attraktive møteplass.

Vi ønsker dere en hjertelig god jul og et godt nytt år,

Med vennlig hilsen

Nicolay Sørensen,

Daglig leder, Frisk Asker Hockey