• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

ESO ENTREPRENØR RETURNERER

Etter flere års fravær er det en stor glede å kunne offentliggjøre at ESO Entreprenør igjen ikler seg den flotte oransje drakten og returnerer som samarbeidspartner!

"Det er hyggelig igjen å ha muligheten til å bli partner i Frisk Asker", sier daglig leder i ESO Entreprenør, Per Bruem.

Fortell litt om hvorfor dere returnerer på isen?

«Vårt selskap har siden sist endret profil og hatt god vekst og utvikling. Vi har hele tiden fulgt klubben tett og sett at klubben er blitt mer profesjonalisert. Måten klubben driver på i dag er noe helt annet sammenliknet med tiden frem til 2014», sier Bruem.

«Akkurat som oss i ESO er Frisk Asker et vinnerlag med god kultur og økonomisk og organisatorisk kontroll. Samtidig har de blitt en viktig faktor for næringslivet i hele Asker og Bærum og begge disse elementene er viktige for oss», tilføyer styreleder Tony Støkkebo.

«For ESO er det viktig å ta samfunnsansvar og støtte lokalt. Et samarbeid med Frisk Asker passer oss derfor perfekt. Vi håper at vår deltakelse kan bidra til at både elite og junior blir bedre. Vi liker klubbens verdier og styremåte og føler oss samtidig trygge på at vi vi blir tatt inn i varmen og godt ivaretatt i nettverket», avslutter en stolt Tony Støkkebo.

Har dere noen minner dere vil dele fra forrige avtaleperiode?

«Det er flere, men vi husker godt at tiden da klubben hele tiden hadde behov for tilførsel av penger fra oss sponsorer, og hvem glemmer vel ikke frokostmøtene som samlet 4-6 deltakere», humrer Bruem.

"Vi vet at dette er annerledes i dag."

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland smiler nikkende til Bruem sine historier, og er samtidig fornøyd med at nok en gammel samarbeidspartner returnerer til klubben.

«Det er alltid hyggelig at gamle partnere finner veien tilbake og det forteller oss at Frisk Asker aldri blir glemt», sier Frisk Askers markedssjef.

«Vi skal være attraktive i næringslivet og ønsker selvfølgelig alle gamle partnere hjertelig velkommen tilbake til #regionensnettverknummer1», avslutter Haugland.

Om ESO Entreprenør

ESO Entreprenør AS er et entreprenørfirma som har spesialisert seg på rehabilitering og
modernisering av næringslokaler. Selskapet påtar seg alt fra mindre ombygginger og tilpassinger til større totalrehabiliteringsprosjekter. ESO Entreprenør legger stor vekt på at oppdragene gjennomføres «som avtalt». Selskapet er medlem av StartBank. Les mer på www.eso.no.

Kontaktperson: Kenneth Wang

Mobiltelefon: 905 86 720

E-post: [email protected]