• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

En stor og fysisk back!

Enda en brikke i lagbygget for sesongen 2023/24 er lagt.

Da Roy Johansen ble klar som Frisk-trener uttrykte han et tydelig ønske om å hente den 185 cm høye og 90 kilo tunge backen, Emil Frøshaug. Nå har sistnevnte skrevet under på en ettårig kontrakt med Frisk Asker.

Hovedtrener Johansen beskriver 30-åringen som en stor og fysisk back,

- Han er en robust og hardtarbeidende back, med gode førstepass og vil med sin fysiske spillestil tilføre en dybde til det defensive spillet. Emil er også en veldig god lagspiller og en fin fyr ha i laget. Han vil bli en sterk defensiv spiller for oss den kommende sesongen.

Emil har gått veien gjennom juniorhockeyen i Manglerud, men har spilt for både Lørenskog og Storhamar i Eliteserien. De siste sesongene har han spilt for moderklubben, med blant annet Roy Johansen som trener. Nå ser han frem til å ikle seg oransje,

- Først og fremst er det veldig spennende lag i Asker. Jeg følte ikke at de fikk ut sitt fulle potensiale i fjor – det var akkurat stang ut. Samtidig ser jeg at Frisk har hentet inn mange bra spillere nå, og tror absolutt at det er et lag som kan gå hele veien. Jeg er veldig glad for at avtalen gikk i boks!

Frøshaug, som vil bære draktnummer 6, har et mål om å gjøre det umulig for de 9 andre lagene å passere han foran mål,

- Hovesakelig så er jeg en defensiv spiller, som skal gjøre det hardt for motstanderne foran eget mål og ha gode førstepasninger og ta den defensive delen av spillet. Jeg håper at jeg kan være med å bidra til å drepe utvisningsminutter og ta den tøffe fysiske rollen. Jeg har trent godt gjennom sommeren, så nå gleder jeg meg til å få skøytene på beina og starte oppkjøringen sammen med resten av laget.

Også sportssjef Vidar Wold er fornøyd med å ha utvidet back-oppsetningen for den kommende sesongen,

- Vi har hele tiden hatt et ønske om å bli større og sterkere defensivt, og med Emil på plass føler vi at vi har utfylt det ønsket. Med Roy sine gode tilbakemeldinger på Emil, var vi aldri i tvil om at vi ønsket å få Emil til Frisk Asker. Fjor-sesongen ga oss en tilbakemelding på at vi ble litt for lette i det fysiske spillet og at undertallsspillet var for svakt. Med Emil sine defensive ferdigheter vil han han hjelpe oss å bli enda mer tydelig i måten vi ønsker å fremstå på.

Troppen samles mandag 31. juli til fysiske tester, og tar dermed fatt på den siste og avgjørende delen av sesongoppkjøringen. Første treningskamp spilles i Varner Arena 14. august, mot Ringerike. Billetter til den og alle de andre treningskampene, finner du via denne lenken.