• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

NESTE KAMP: STORHAMAR

Lørdag skal Mikael Dokken tilbake på gamle trakter når gutta drar til Hamar og CC Amfi hvor Storhamar er motstandere.

Dokken har til gode å åpne scoringskontoen i årets serie, og står så langt med to assister. Tilgjengelig statistikk viser at han har kommet til 12 avslutninger på syv spilte kamper, og hva hadde vel ikke passet bedre om årets første mål kom mot nettopp Storhamar, klubben han spilte for i halvannen sesong før han returnerte til oss!

Vertene Storhamar innehar 3. plassen på tabellen, men har en kamp mindre spilt enn oss. De startet årets serie med seier 4-2 hjemme mot Stavanger Oilers, og fortsatte med en stert 5-0 seier borte mot Mjøs-rivalen Lillehammer. Men fire dager senere kladdet det skikkelig for Hamar-laget, hvor de taper 4-7 hjemme mot MS etter a ha ledet 3-0. Deretter må de slite for å slå Narvik 2-1 hjemme, før de taper 3-4 borte mot Stjernen. I siste kamp vant de 5-3 mot Grüner, men også her slapp de inn tre mål etter å ha ledet 5-0 etter drøye 24 minutter spilt.

Det er ligaens to mest effektive Power Play lag som møtes lørdag ettermiddag. Storhamar har vært mest effektive med 25,0%, mens vi følger like bak med 23,8%. Begge lag har fått 4 mål i sekken i undertall, og ingen av lagene har scoret i undertall. Storhamar har vunnet 51,3% av droppene, mens vi har vunnet 51,2%. Jevnt der også, altså!

To spillere hos Storhamar står notert med syv poeng. Unggutten Eskild Bakke Olsen har syv assister, mens lagets kaptein, Patrick Thoresen, har fem mål og to assister. På seks poeng finner vi nysigneringen, tidligere Lillehammer-spilleren, Jacob Alexander Lundell Noer.

Nevnte Bakke Olsen er sammen med Andreas Øksnes best på +/- statistikken med +6, mens Robin Dahlstrøm er den som har sittet mest i utvisningsboksen med 18 minutter.

Lagets to keepere har notert seg for en redningsprosent på 93,3% (Per Viktor Ferdinand Kokman Jonsson) og 81,4% (Jonas Strand).

VÅRE BESTE MENN

Etter både scoring og assist mot Stjernen er Bobby Thomas MacIntyre nå oppe i 13 poeng (3+10). Det er tre poeng foran Hampus Gustafsson (5+5) som vi håper er tilbake til lørdagens oppgjør. Med syv poeng finner vi en annen målscorer fra Stjernen-kampen, Endre Medby (4+3), mens Mats Josten Frøshaug har ett mål og fem assist så langt. Viktor Granholm (4+1) og Mikkel Seiergren Christiansen (3+2) følger deretter med fem poeng hver.

To backer topper +/- statistikken med +5, nemlig Patrick Andre Bovim og Max Krogdahl.

Henrik Fayen-Vestavik har notert seg for en redningsprosent på 95,2%, mens Nicklas Dahlberg står bokført med 94,9%. To solide sisteskanser der, altså!

Kampstart er 16.00, og har du ikke billett til CC Amfi kan vi anbefale TV2 Sumo som sender kampen direkte.