• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

-Det er her jeg ønsker å være!

En ny brikke i puslespillet "troppen 23/24" er lagt.

Da Thomas Valkvæ Olsen signerte en 1-årskontrakt i fjor, var det til stor glede for mange med hjerte for Frisk Asker. Nå har han forlenget avtalen og blir Friskspiller ut sesongen 24/25.

At Valkvæ Olsen vet hvor buret står er det ingen tvil om. Bare på de ti siste seriekampene hadde han et snitt på 1,1 poeng per kamp. Mens han i kvartfinaleserien snittet på 1 poeng per kamp. Hans skøyteferdigheter i kombinasjon med hans spilleforståelse og skuddteft er en av grunnene til at Sportssjef Vidar Wold nå har valgt å forlenge med løperen,

- I Thomas vet vi at vi får en hardtarbeidende lagspiller, med rutine og erfaring. Samtidig vet vi at han er god med puck og har et farlig skudd. Vi har stor tro på at Thomas vil være en viktig profil i laget inn mot kommende sesong.

Foto: Henning Ekeli

For hovedpersonen selv var det ikke noe vanskelig valg å forlenge med moderklubben,

- Frisk er en klubb som legger til rette for at spillerne skal lykkes, i alle ledd. Når jeg nå er hjemme igjen, er det her jeg ønsker å være. Jeg gleder meg til flere sesonger med gruppen og har stor tro på at vi kan etablere oss i toppen de kommende årene. Drømmen er selvsagt å vinne med Frisk, og det har jeg tro på at vi skal få til!

Etter signeringen av Marcus Valkvæ Erevik, som du kan lese mer om her, blir dette første sesongen siden 15/16 vi har et brødrepar på kontrakt. Da var det Nicolay og Eivind Eiken Andresen, nå blir det brødreparet Valkvæ.

Om kort tid starter gutta oppkjøringen mot ny sesong, og vi er glade for at Valkvæ Olsen blir å se i Varner Arena når troppen samles tirsdag 11. april.