• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

-Det er her jeg ønsker å være!

En ny brikke i puslespillet "troppen 23/24" er lagt.

Da Thomas Valkvæ Olsen signerte en 1-årskontrakt i fjor, var det til stor glede for mange med hjerte for Frisk Asker. Nå har han forlenget avtalen og blir Friskspiller ut sesongen 24/25.

At Valkvæ Olsen vet hvor buret står er det ingen tvil om. Bare på de ti siste seriekampene hadde han et snitt på 1,1 poeng per kamp. Mens han i kvartfinaleserien snittet på 1 poeng per kamp. Hans skøyteferdigheter i kombinasjon med hans spilleforståelse og skuddteft er en av grunnene til at Sportssjef Vidar Wold nå har valgt å forlenge med løperen,

- I Thomas vet vi at vi får en hardtarbeidende lagspiller, med rutine og erfaring. Samtidig vet vi at han er god med puck og har et farlig skudd. Vi har stor tro på at Thomas vil være en viktig profil i laget inn mot kommende sesong.

Foto: Henning Ekeli

For hovedpersonen selv var det ikke noe vanskelig valg å forlenge med moderklubben,

- Frisk er en klubb som legger til rette for at spillerne skal lykkes, i alle ledd. Når jeg nå er hjemme igjen, er det her jeg ønsker å være. Jeg gleder meg til flere sesonger med gruppen og har stor tro på at vi kan etablere oss i toppen de kommende årene. Drømmen er selvsagt å vinne med Frisk, og det har jeg tro på at vi skal få til!

Etter signeringen av Marcus Valkvæ Erevik, som du kan lese mer om her, blir dette første sesongen siden 15/16 vi har et brødrepar på kontrakt. Da var det Nicolay og Eivind Eiken Andresen, nå blir det brødreparet Valkvæ.

Om kort tid starter gutta oppkjøringen mot ny sesong, og vi er glade for at Valkvæ Olsen blir å se i Varner Arena når troppen samles tirsdag 11. april.