• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

JUBEL-FREDAG!

Det er ingen hemmelighet at det siste året har vært ett krevende år for idretten. Derfor er det, om mulig, enda mer gledelig å melde at flere av våre samarbeidspartnere har valgt å forlenge samarbeidet med Frisk Asker.

Det har vært lagt ned en iherdig innsats av klubbens markedsavdeling, samtidig må vi, ydmykt, takke alle våre samarbeidspartnere som har vist en enorm lojalitet i denne perioden. Vi er svært takknemlige for at de fortsetter å bidra til at Frisk Asker forblir idrettsregionens største møteplass for næringslivet.

ADEK AS DESIGN EXPO

Profilering er viktig for enhver idrettsklubb, og derfor er vi svært glade for at vi har samarbeidspartnere som er markedsledende på dette området. Adek design og Expo har gjennom en årrekke vært en viktig samarbeidspartner for klubben. De tilbyr et av markedets bredeste utvalg av sisteleddsmarkedsføring. Gjennom flere tiår har Adek design og Expo utviklet bred kompetanse på blant annet grafisk design, profilering, folie, skilt, styling, bildedekor og mye mer. Ved et besøk hos Adek design og Expo på Hvalstad vil du møte kreative og kunnskapsrike fagfolk som kan hjelpe deg, med det du måtte trenge. Bli kjent med Adek as design og expo ved

Randi Mette Aalberg Mobil: 915 41 411

Gunnar Støydal Mobil: 905 46 070

Adresse: Vakåsveien 7A, 1395 Hvalstad

Sjekk ut adek.no

THON HOTEL VETTRE

Ved Leangbukta og vakre Kongelungen som nærmeste nabo, ligger Thon Hotel Vettre. Hotellet er kjent for sine nydelige måltider og en sjelden nærhet til noen av områdets mest innbydende kyststier. Thon Hotel Vettre har en lang historie med klubben, helt tilbake til 1990-tallet. Det er derfor svært gledelig å kunne meddele at de nok engang har valgt å forlenge samarbeidet. Vi gleder oss til de muligheter det åpner for begge parter.

Ta kontakt med Lene Edvardsen og Christine Andersson for et godt tilbud.

Adresse: Konglungveien 201, 1392 Vettre Telefon: 66 90 22 11

Les mer om hotellet her.

VITARI

På Vakås finner du en av markedets ledende aktører på programvarer som optimaliserer og minimerer tidsbruken på det administrative arbeidet. Vitari er også en bedrift med utrettelig fokus på bærekraft og samfunnsansvar. Som Vitari sier det så fint selv «Å drive en bedrift er i seg selv å ta samfunnsansvar. Vi skaper arbeidsplasser, og vi bidrar til fellesskapet gjennom å skape overskudd som gir grunnlag for skatter og avgifter. Vitari ønsker å gjøre mer. Et bærekraftig samfunn er avhengig av at enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter tenker lenger enn sine egne regnskapsrapporter. Profitt er viktig. I tillegg er vi alle avhengige av velfungerende omgivelser med folk som har det bra og en planet som holder seg sunn og frisk. Kall det gjerne en bunnlinje i tre dimensjoner» Vi gleder oss over det mangeårige samarbeidet vi har hatt med Vitari og ser frem til fortsettelsen.

Elin Risberg og Asle Sjørbotten i Vitari er våre kontaktpersoner, og vil du vite mer om selskapet, så sjekk ut www.vitari.no

Adresse: Nye Vakås vei 64, 1395 Hvalstad Telefon: 66 85 51 50

ADVOKATFIRMAET DEHN

I Sandvika finner du enda en av våre samarbeidspartnere, Advokatfirmaet Dehn. Torbjørn Evjenth, Peder Morset og Johan Mølbach-Thellefsen er våre kontaktpersoner, og de kan skilte med et utmerket samarbeid og et godt bidrag inn mot vårt nettverk. Samtidig ser vi frem mot vårt fremtidige samarbeid både for klubben og våre mange samarbeidspartnere. Advokatfirmaet Dehn er advokatfirmaet med bred faglig kompetanse, som kan bistå både privatpersoner, virksomheter og det offentlige. Deres mange advokater utgjør deres styrke gjennom tett samarbeid, høyt faglig nivå og faglig stolthet. Til tross for at Advokatfirmaet Dehn er et relativt nyoppstartet firma, kan de skilte med advokater med lang fartstid i yrket. Advokatfirmaet Dehn legger sin stolthet i å jobbe målrettet, teambasert og tett med sine kunder, for å sikre en solid juridisk bunnlinje i møte med sine klienter.

Adresse: Rådmann Halmrasts vei 7, 1337 Sandvika Telefon: 67 21 69 00

Mer informasjon om Advokatfirmaet Dehn finner du her.

ARPI GROUP

ARPI Group - er en gruppe av selskaper som tilbyr profesjonelle løsninger innen outsourcing. Gruppen består av: ARPI Bemanning, ARPI Network og ARPI Regnskap som tilbyr tjenester innen bemanning, digital markedsføring og regnskapstjenester. Vi gleder oss over at Jan Prejsnar, Erling Dieset og Wenche Hansen fortsetter samarbeidet med #regionensnettverknummer1 i 2 nye år! Vi takker for tilliten og ser frem til siste sesong i Askerhallen sammen med dere!

Les mer om bedriften på: www.arpi.com

Adresse: Tollbugata 35, 0157 Oslo Telefon: 22 40 45 10

Vi håper dette har vært like oppløftende lesning for dere, som gleden av samarbeidet er for oss. Vi ønsker dere en fortsatt god sommer, og håper på å igjen kunne huse dere i Askerhallen til høsten.

Les mer om Regionens Nettverk nummer 1: www.friskaskerhockey.no/partnere/regionens-nettverk-nummer-1 For full partneroversikt: www.friskaskerhockey.no/partnere/partneroversikt

Vil din bedrift også bli samarbeidspartner med Frisk Asker, så ta kontakt med:

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland:

Mobil: 932 90 600

E-post: [email protected]