• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

SPAREBANK1 ØSTLANDET ER MED OSS I KVARTFINALEN

Hovedpartner SpareBank1 Østlandet synes også at sesongen endte for tidlig, og har sagt seg villig til å bli med også på "kampen som ikke blir spilt"!

Vi er utrolig stolte over det store engasjementet som vises i forbindelse med kvartfinalekampen mot Lillehammer - eller "kvartfinalene som aldri ble spilt"!

Våre fans og partnere kjøper billetter, kioskvarer og supporter-artikler i hopetall, og ikke nok med det! Nå er også kampsponsoratet solgt!

BANKEN SOM DELER MED DEG

– Vi i SpareBank1 Østlandet syntes at Frisk Asker sitt engasjement og kreativitet var helt fantastisk, og ønsket å bli med på dette, sier Tommy Stenersen i SpareBank1 Østlandet.

– Konseptet til banken er: Banken som deler med deg, og dette samsvarer godt med det klubben nå gjør med Lillehammer-kampen. Derfor velger vi å kjøpe kampsponsoratet og får dermed også lansert «SofaPatrioten, sier Stenersen.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland røper at klubben i tiden fremover vil lansere en rekke godbiter for fansen, så han anbefaler Frisk-familien om å følge med på klubbens kanaler i tiden fremover.

Vi takker vår Hovedpartner som er med på denne kampen, og minner samtidig om at Frisk-familien selvfølgelig velger SpareBank1 Østlandet når de velger bank.