• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

07000 ASKER TAXI KJØRER SAMMEN MED FRISK

Nye veier skal kjøres opp, også hos Frisk Asker, og hva passer da bedre enn at vi gjør dette sammen med 07000 Asker Taxi som vår nye samarbeidspartner!

Selv om klubben er midt inne i en hektisk tid før seriestart med blant annet planlegging av kick-off og åpningskamp i Varner Arena, så jobbes det også spreng i Markedsavdelingen. Denne gangen er vi stolte over å presentere at vi for aller første gang har fått et samarbeid med et taxi-selskap, og det er ikke et hvilket som helst selskap,

- 07000 er et landsdekkende taxi-selskap med en sterk merkevare på Vestlandet og Sørlandet, og nå ønsker vi å bygge opp 07000 også her i Asker og omegn. Vi ønsket å tenke nytt og annerledes når det gjaldt mulighetene som finnes med å tiltrekke oss flere kunder og valget falt derfor på Frisk Asker, sier Grethe Becher administrasjonsleder i 0700 Asker Taxi. Hun legger til,

-Gjennom 07000 Sandnes Taxi har vi i kjeden hatt god erfaring med samarbeidet med Oilers, og derfor var det naturlig for oss å kontakte Frisk Asker. Vi er nye med denne type samarbeid, men da er det ekstra fint å vite at Frisk Asker er kjent for å knytte bedrifter sammen for å skape forretning og økt verdi gjennom sitt partnernettverk.

Markedssjef Fredrick Bråten Haugland er godt fornøyd med å få på plass enda en ny samarbeidspartner til #regionensnettverknummer1,

-Vi har aldri før hatt et samarbeid med en taxi-leverandør, så dette trigger oss litt ekstra, sier han.

På hvilke måter kan vi se dette samarbeidet i praksis?

-Vi har et stort nettverk av bedrifter i ulike bransjer, og vi vet at behovet for transport er stort. Bare se på hotell- og restaurant-næringen i nettverket, for ikke å glemme mulighetene som alle kampene i Varner Arena kan gi 07000 Asker Taxi, tilføyer Markedssjefen.

Vi i Frisk Asker Hockey takker for tilliten og gleder oss til samarbeidet!

Litt om 07000 Asker Taxi

07000 Asker Taxi (tidligere Hurum og Røyken Taxi) har en bilpark på ca. 35 biler, hvorav 5 av disse tar rullestol. Selskapet har vanlige biler for 1 – 4 passasjerer, mellomstore biler for 5 – 8 passasjerer og maxitaxier med plass til inntil 16 passasjerer. Selskapet har en bred kundegruppe og kjører alt fra kunder til og fra jobb, festival-transport, pakke og budservice, idrettsbarn og ungdom til og fra ulike aktivitets-tilbud, skole-elever, pasient-transport m.m., og er spesielt opptatt av å ta godt vare på de kundegruppene med ulike behov for ekstra assistanse.

Trafikksikkerhet står aller høyest, og selskapet har omfattende rutiner for å yte så god service og så høy trafikksikkerhet som mulig. 07000 Asker Taxi er sertifiserte i ISO – 39001 forankres dette viktige arbeidet i standarden. Deres HMS-rutiner er forankret i ISO-39001 og de er også sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift. Godt arbeidsmiljø både for ansatte på sentralen og sjåførene ute, er viktig, og de bestreber hele tiden at alle tilsluttet 07000 Asker Taxi skal ha en trygg, meningsfull og hyggelig arbeidsplass med gode kollegaer, samhold og mangfold. Les gjerne mer på www.07000.no/asker.

Kontaktperson

Administrasjonsleder, Grethe Becher Mobil: 47 88 60 00 E-post: [email protected]