• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Fredag Fre 24 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Tirsdag Tir 18 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Lørdag Lør 29 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Onsdag Ons 9 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Søndag Søn 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt

FORBO FLOORING ER TILBAKE!

Det er alltid hyggelig når gode venner finner tilbake, og nettopp derfor jubler vi litt ekstra i dag når Morten Aarhus og Bjørg Stokke har signert på en ny samarbeidsavtale med Frisk Asker Hockey!

Herlig å ha dere tilbake, og nå begynner vel moroa, daglig leder Morten Aarhus?

«Ja, det vil jeg si! Vi følger spent med på byggingen av ny arena på Risenga og ser at klubbens muligheter blir enda bedre. Som en aktør innenfor bygg og anlegg så var det jo på tide å komme seg inn i varmen igjen», smiler Aarhus.

«Vi ønsker å være en verdig leverandør og samtidig viktig samarbeidspartner for klubben, samtidig som Frisk Askers store nettverk er spennende. Det er mange interessante partnere og bedrifter som vi gjerne bygger relasjoner med», sier Aarhus.

"Det er alltid hyggelig når gamle partnere vender tilbake, og med Forbo Flooring på plass så kommer drømmen om ny arena enda nærmere», sier markedssjef Fredrick Bråten Haugland, og fortsetter:

«Med Forbo som partner har vi kommet et steg videre med leverandører og partnere som skal bygge denne arenaen sammen med oss, samtidig som de har et fundament om fremtiden og bærekraft som vi kan lære mye av», sier Haugland.

Forbo Flooring

Forbo Flooring Systems tilbyr et komplett sortiment av gulvprodukter til de fleste segmenter innen yrkesbygg med fokus på kontor, retail, helse og undervisning. Produktsortimentet består av tepper, vinyl, linoleum og inngangsmatter i uttallige kombinasjoner av design, mønster og farger.

Selskapets fundament er bærekraft og Forbo har jobbet bevisst med bærekraft i over 30 år.

  • Kundene er kjernen i virksomheten.
  • Produktene og løsningene skal inspirere kundene til å skape individuelle miljøer.
  • De ansatte gir styrke, inspirerer og motiverer.
  • Selskapet er opptatt av å ta vare på miljøet og bidra til å redusere den totale miljøbelastningen.

Selskapet er ekstremt opptatt av bærekraft og i Norge har de valgt å sertifisere seg som Miljøfyrtårn for å demonstrere at de tar ansvar. I 2019 ble de kåret til Årets Miljøfyrtårn og det sier jo ganske mye. De har bevist at de jobber etter klare mål, utarbeider handlingsplan og følger opp sitt arbeid regelmessig. Selskapet har en meget bevisst holdning til alt som vedrører bærekraft og opplever at ved å være sertifisert som Miljøfyrtårn så får de mer bevisste og stolte medarbeidere.

Forbo Flooring forsøker også å motivere sine samarbeidspartnere til å sertifisere seg som et ledd i å bidra til FNs 17 bærekraftsmål. I Norge har Forbo Flooring sitt hovedkontor i Asker og har distriktssjefer som besøker kunder og samarbeidspartnere over hele landet.

Les mer på www.forbo-flooring.no.

Kontaktperson: Bjørg G. Stokke Mobiltelefon: 954 85 617 E-post: [email protected]