• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

JUBEL-FREDAG!

Dette er tredje fredagen på rad vi kan komme med en rekke glad-nyheter, og det er vi takknemlige for! Det har vi våre samarbeidspartnere og markedsavdelingen å takke for. Gjennom et godt samarbeid og evnen til å sammen fine gode løsninger, har vårt nettverk blitt en viktig møteplass for mange aktører i næringslivet.

Kasse og Butikkdata

Kasse og Butikkdata leverer mange gode og optimale løsninger, skreddersydd etter ditt behov. Enten du er en stor bedrift med mange filialer, eller et enkeltmannsforetak. Kasse og Butikkdata AS tilbyr løsninger bestående av kassasystemer, betalingsløsninger og tilbehørsprodukter/rekvisita, samt programvare, alene og sammen med samarbeidspartnere i samme marked. De har et bredt utvalg og kan tilby alt fra nettbutikkløsninger til alt en måtte trenge i en restaurant av brikkesystemer for utlevering av mat, til nettbaserte bordreservasjoner. Deres fokus ligger alltid i å sørge for at kunden får det best mulige og komplette system, tilpasset sitt bruk. Hos Kasse og Butikkdata AS vil du møte dyktige fagfolk, som hele tiden søker etter å gi kunden den beste serviceopplevelsen. Vi er meget glade for å kunne meddele at Kasse og Butikkdata AS har valgt å forlenge sitt engasjement i nettverket og gleder oss til det videre samarbeidet. Du kan lese mer om Kasse og Butikkdata på

www.kbd.as eller telefon: 66 77 80 30

Ta gjerne kontakt med vår kontaktperson Thomas Hassel: Mobil: 91 55 01 22 E-post: [email protected]

LastMile

Last Mile er en ledende markedsaktør innen industriell datakommunikasjon, IoT (Tingens internett) og sikkerhetsløsninger for alle industrielle miljøer på land og til vanns. Last Mile sørger for at viktig infrastruktur i samfunnet rundt oss har høy oppetid for å sikre stabil drift, for å ivareta miljø og opprettholde forutsigbar produksjon. Eksempler på dette er styring av vanntilførsel og strømdistribusjon, trygg samferdsel og stabil produksjon på en oljeplattform. Samtidig hjelper de både kommuner og bedrifter gjennom sitt IoT-selskap med å jobbe smartere slik at ressurser kan utnyttes bedre og data kan benyttes på nye måter for å skape et bedre samfunn. Vi er glade for at vårt samarbeid nå videreføres, og at vi sammen med Last Mile kan se frem mot en ny æra i en ny arena.

Ønsker du å vite mer kan du lese om Last Mile på www.lastmile.no

Eller ta kontakt med vår kontaktperson Hans-Jørgen Solli på e-post: [email protected] og mobil: 902 04 595.

Baker Hansen

Midt i Asker Sentrum, i splitter nye lokaler, finner du de deiligste gjærbakster, rundstykker, ferskpresset juice og rykende fersk kaffe. De delikate lokalene gjør matopplevelsen til en behagelig og forfriskende opplevelse. Hos Baker Hansen er de svært opptatte av kundens trivsel. Det merkes fra du går inn døren, til du går ut igjen. Hos Baker Hansen kan du enten sette deg ned å nyte noe godt å spise eller drikke, eller bestille bakverk til arrangementer. De ansatte hjelper deg, med hva enn du måtte trenge. Samarbeidet med Baker Hansen har vist seg å være fruktbart og godt. Vi er derfor svært tilfredse med å kunne meddele at vi nå har forlenget samarbeidet med Anne-Marie Jacobsen og hennes flinke med arbeidere.

Du kan besøke Baker Hansen i Bankveien 10, 1383 Asker eller kontakte dem på [email protected] Ønsker du «take away»? Ring og bestill på: 940 23 244

Technopolis

Vårt nettverk består av et bredt spekter av samarbeidspartnere. En av de vi samarbeider med, og som vi nå har fornyet samarbeidet med er Technopolis. Vi bruker mange timer av våre liv på arbeidsplassen. Da er det viktig at våre kontorlokaler er tilpasset slik at vi alle opplever et godt arbeidsmiljø, og at arbeidsplassen bidrar til økt trivsel på jobb, og nettopp dette er Technopolis eksperter på. Med mer enn 35-års erfaring på markedet kan Technopolis tilpasse, utvikle og skape fleksible og arealeffektive kontorløsninger. Technopolis tilbyr også et bredt utvalg servicetjenester, alt fra kontordesign til resepsjonstjenester, møterom, restauranter og renhold. Hos Technopolis får du en kundeopplevelse i verdensklasse kombinert med fullservicelokaler og fleksible betingelser som tilpasser seg dine behov.

Ønsker du å mer informasjon om Technopolis og deres kontorlokaler, ta kontakt med vår representant Marianne Dokken,

Mobil: 482 73 442 E-post: [email protected]

Eller les mer om Technopolis på deres hjemmeside, her!

Mobit Asker og Bærum

Den digitale verden rundt oss blir stadig større og krever mer av oss enn tidligere. Derfor er det viktig at leverandører av digitale verktøy og løsninger som Mobit Asker og Bærum kan skreddersy og tilpasse det du og din bedrift måtte trenge. Mobit Asker og Bærum leverer en rekke produkter og løsninger fra de fleste aktører i bransjen, vi leverer løsninger fra Telenor, Nortel eller Telia, utstyr fra ledende produsenter som Apple, Samsung, EPOS|SENNHEISER, Konftel og mange flere. Hos Mobit Asker og Bærum er de svært opptatt av å gjøre din digitale hverdag så enkel, oppdatert og problemfri som mulig. Mobit Asker og Bærum leverer tjenester, rådgivning og en kundeservice som til sammen gir bedrifter en sømløs digital hverdag, enten man trenger hardware, samarbeidspartner på mobilitet eller rådgiving innen digitalisering. Også vår samarbeidspartner innen mobilitet og digitaliseringsløsninger, har forlenget samarbeidet ytterligere, så ikke nøl med å ta kontakt med vår kontaktperson Rune Bjåland på e-post: [email protected] eller mobil: 414 18 414.

Vi håper du har hatt like mye glede av å lese dette, som vi har av å jobbe med disse samarbeidspartnerne.

Les mer om våre samarbeidspartnere og vårt nettverk her!

Vil din bedrift også bli samarbeidspartner med Frisk Asker, så ta kontakt med: