• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
I dag 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Lørdag Lør 18 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

KAMPDAG GRÜNER

Et revansjesugent lag tar i dag turen til Løkka i jakten på tre poeng.

Det er en underdrivelse å si at det så langt har vært en hardere og mer krevende uke enn man hadde sett for seg. Nå gjelder det å "reise kjerringa" og sikre tre poeng mot Grüner.

En gledelig nyhet er at Mats Frøshaug er friskmeldt og klar for å tre på seg matchdrakten. Bobby MacIntyre blir dog ikke å se i troppen, da han fortsatt er ute med sykdom.

Statistikk

Grüner er det laget i Fjordkraft-Ligaen vi har spilt nest færrest kamper mot. I tallet teller det 21, hvor man står med 20 seire og ett tap. Historiens eneste tap endte 3-6 i 19/20. Sesongen etter sørget gutta for å begrave det tapet i en 10-1 hjemme i Askerhallen. Så langt denne sesongen står man med 3 strake seire mot kveldens motstandere og går nå inn for den fjerde.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

En rask titt på lagenes interne poengliga, viser at det skiller hele 19 poeng mellom vår mann Morley, og Grüners bærer av gullhjelmen - Carnbäck. David Morley har så langt notert seg for 11 mål og 28 assist, mens Carnbäck kan vise til 5 mål og 15 assist. Carnbäck var dog ikke å se i troppen da Grüner gikk på et 4-2 tap mot Vålerenga på Jordal Amfi, torsdag.

Gapet mellom lagenes nest mest poengproduserende spillere er ikke like stort, men ei heller lite. Svenske Hampus Gustafsson har notert seg for 10 mål og 27 assist, mens hans landsmann Karl Olovsson i Grüner kan vise til 10 mål og 9 assist.

Dersom du ikke tar turen til Løkka, kan du som alltid se kampen på TV2 Play. Pucken droppes 16.00.