• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG GRÜNER

Et revansjesugent lag tar i dag turen til Løkka i jakten på tre poeng.

Det er en underdrivelse å si at det så langt har vært en hardere og mer krevende uke enn man hadde sett for seg. Nå gjelder det å "reise kjerringa" og sikre tre poeng mot Grüner.

En gledelig nyhet er at Mats Frøshaug er friskmeldt og klar for å tre på seg matchdrakten. Bobby MacIntyre blir dog ikke å se i troppen, da han fortsatt er ute med sykdom.

Statistikk

Grüner er det laget i Fjordkraft-Ligaen vi har spilt nest færrest kamper mot. I tallet teller det 21, hvor man står med 20 seire og ett tap. Historiens eneste tap endte 3-6 i 19/20. Sesongen etter sørget gutta for å begrave det tapet i en 10-1 hjemme i Askerhallen. Så langt denne sesongen står man med 3 strake seire mot kveldens motstandere og går nå inn for den fjerde.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

En rask titt på lagenes interne poengliga, viser at det skiller hele 19 poeng mellom vår mann Morley, og Grüners bærer av gullhjelmen - Carnbäck. David Morley har så langt notert seg for 11 mål og 28 assist, mens Carnbäck kan vise til 5 mål og 15 assist. Carnbäck var dog ikke å se i troppen da Grüner gikk på et 4-2 tap mot Vålerenga på Jordal Amfi, torsdag.

Gapet mellom lagenes nest mest poengproduserende spillere er ikke like stort, men ei heller lite. Svenske Hampus Gustafsson har notert seg for 10 mål og 27 assist, mens hans landsmann Karl Olovsson i Grüner kan vise til 10 mål og 9 assist.

Dersom du ikke tar turen til Løkka, kan du som alltid se kampen på TV2 Play. Pucken droppes 16.00.