• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

Ny sesong og nye fjes!

Mandag 31. juli var det offisielle startskuddet på årets sesongoppkjøring!

Ny sesong, betyr nye fjes. Noen kjenner vi godt til fra før, mens andre er litt mer ukjente. Vi tok en kort prat med de ny-signerte spillerne, da troppen var samlet for sesongens første isøkt mandag.

Michael Haga skrev tidligere i sommer under på en 4årig kontrakt med moderklubben, etter mange år i utlandet. Til tross for at hjemmearenaen er av et noe annet kaliber enn forrige gang han spilte i oransje, lar klubb-debuten på is i Varner Arena vente på seg,

- Det føles bra å være tilbake. Selvfølgelig er det litt uvant, da man ikke har vært på is på en stund. Det er litt ekstra morsomt å være i gamle Askerhallen, samtidig skal det bli kult å gå på is Varner Arena 14. august. Nå har vi seks uker på å trene bra, så skal vi være klare til dropp på Jordal 15. september.

For mens Haga er godt kjent, både med klubben og Asker, ankom den svenske sisteskansen Norge i går. Pontus Eltonius er på en ettårig låneavtale, fra SHL-klubben MoDo. Nå er han klar for å kjempe om keeper-plassen,

- Det har vært kult å komme i gang med treningen og treffe alle i laget. Det var bra fart på dagens trening, jeg synes det lover godt når dette er starten.

- Det var en lang økt, noe som er uvant etter et lengre opphold uten ispass. Det gikk bedre og bedre, og selv om det kanskje ikke så så bra ut, var det hvert fall gøy, legger Tobias Fladeby til.

Fladeby er i likhet med Haga Asker-gutt, og har etter flere år med College hockey i USA, og to år i Europa vendt hjemover. Sammen med han er årets siste nysignerte Asker-gutt og navnebror, Tobias Skuterud. 75 minutter på is, i høyt tempo, kjentes godt i kropp og bein skal vi tro sistnevnte,

- Dagens isøkt var utrolig tung, men veldig gøy! Jeg er sikker på at dette bare er forsmaken, men jeg gleder meg! Det virker som en veldig fin gruppe og jeg tror det kommer til å bli en bra sesong. Det føles godt å være tilbake!

Klubbens seneste tilskudd, Emil Frøshaug, har hatt Roy som trener tidligere, og er godt kjent med det som møter laget under Roys ledelse,

- Jeg forventer at det blir et proft og tøft opplegg, med bra treninger og intensitet. Vi kommer til å være godt forberedt på det som møter oss!

Også Tobias Lindström har spilt under Roy Johansen. Nå er er han klar for to nye sesonger under Johansens ledelse, etter at de begge skrev under en toårig kontrakt. Nå ser Lindström frem til å ta fatt på en ny sesong,

- Det kjennes riktig bra! Jeg føler jeg har kommet godt inn i laget på de to månedene jeg har vært her. Det er kult at vi er tilbake på is og nå ser jeg virkelig frem mot sesongen og det som skal komme.

Nå kan vi konstatere at sesongens oppkjøring er i gang for alvor. Om bare 14 dager er det duket for årets første treningskamp, og som vi gleder oss!