• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: STORHAMAR

Sesongens siste seriekamp står for tur – og vi tar turen til et Storhamarlag som kjemper om sølvmedaljer. Pucken droppes kl 19:00!

Etter en opptur hjemme i Varner Arena på lørdag, hvor en 4-1 seier mot Sparta sørget for at Særpingene ble sendt tilbake til Østfold uten poeng, går turen nå til Hamar for et møte med hardtsatsende Storhamar,

- Allerede før kampen mot Sparta var det fem mann ute med skade/sykdom, og dessverre har det dukket opp flere navn på den listen. Det er derfor stor usikkerhet rundt hvordan troppen ser ut når vi reiser til Hamar senere i dag. Fokuset vårt nå er å få en skadefri/sykdomsfri tropp inn mot sluttspillet som starter allerede førskommende fredag, sier leder av trenerteamet Vidar Wold.

Nå som seriespillet går mot slutten er det på tide å rette blikket fremover, samtidig som man må innse at de sålangt 44 kampene i grunnserien ikke har gitt de resultatene vi forventet. 6. plassen på tabellen er sikker, og alle kreftene har allerede blitt lagt inn mot å revansjere seg i et heidundrende sluttspill!

- Vi har trent knallhardt i tre uker, og har lagt alle korta på sluttspillet. Vi har hatt en plan på det, og står i den. Forhåpentligvis vil det gjøre oss så godt forberedt som mulig inn mot en spennende kvartfinaleserie, uansett motstander, avslutter Wold.

Historisk tilbakeblikk

Kveldens kamp er det 211. oppgjøret mellom byfolket fra Hamar og Frisk, hvor det er Storhamar som har det historiske overtaket med 110 seire, mot våre 72. Samlet målscore er 761 scoringer til de gule og blå mot våre 606.

Statistikk

Kveldens kamp er den siste mellom Asker-laget og Storhamar, i grunnserien 22/23. Så langt har begge lag sørget for to seire hver, og pussig nok har alle kampene endt med borteseier! De oransjekledde har vunnet 1-2 (på straffer) og 3-4 på Hamar, mens oppgjørene i Varner Arena har endt 2-9 og 2-5.

David Morley, bærer av gullhjelmen, blir etter alle solemerker Frisk Askers poengkonge i grunnserien 22/23, med sine 14 scoringer, 36 assist og 50 poeng totalt.

For kveldens hjemmelag er det storbonden Patrick Thoresen som har gullhjelmen, med 16 scoringer og 39 assists så langt i sesongen, dette gir han han en 4. plass på poengtoppen.

For de som ikke har anledning til å ta turen til Hamar, så sendes kampen på TV2 Play, fra kl. 18.55.

Sluttspillstrekning etter kampslutt

Umiddelbart etter kampslutt på alle arenaer så offentliggjøres valgene av motstander i NM-sluttspillets kvartfinaler. Stavanger Oilers er allerede seriemester og velger først, mellom lag sju og åtte på tabellen. Laget som får sølv velger så, deretter bronsevinnerne før laget som blir nr fire på tabellen står igjen med siste motstanderen fra nedre halvdel. Som tidligere skrevet blir vi nummer 6. i årets grunnserie, og i skrivende stund er det Storhamar, Vålerenga, Sparta og Stjernen som er aktuelle motstandere for oss i kvartfinalene – alt dette blir klart etter en intens avsluttende runde av årets Fjordkraft-liga!

Informasjon rundt vår kvartfinalemotstander, og alt relatert til kvartfinalene vil du finne her på vår hjemmeside, kort tid etter trekningen er over.