• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

KAMPDAG: STORHAMAR

Sesongens siste seriekamp står for tur – og vi tar turen til et Storhamarlag som kjemper om sølvmedaljer. Pucken droppes kl 19:00!

Etter en opptur hjemme i Varner Arena på lørdag, hvor en 4-1 seier mot Sparta sørget for at Særpingene ble sendt tilbake til Østfold uten poeng, går turen nå til Hamar for et møte med hardtsatsende Storhamar,

- Allerede før kampen mot Sparta var det fem mann ute med skade/sykdom, og dessverre har det dukket opp flere navn på den listen. Det er derfor stor usikkerhet rundt hvordan troppen ser ut når vi reiser til Hamar senere i dag. Fokuset vårt nå er å få en skadefri/sykdomsfri tropp inn mot sluttspillet som starter allerede førskommende fredag, sier leder av trenerteamet Vidar Wold.

Nå som seriespillet går mot slutten er det på tide å rette blikket fremover, samtidig som man må innse at de sålangt 44 kampene i grunnserien ikke har gitt de resultatene vi forventet. 6. plassen på tabellen er sikker, og alle kreftene har allerede blitt lagt inn mot å revansjere seg i et heidundrende sluttspill!

- Vi har trent knallhardt i tre uker, og har lagt alle korta på sluttspillet. Vi har hatt en plan på det, og står i den. Forhåpentligvis vil det gjøre oss så godt forberedt som mulig inn mot en spennende kvartfinaleserie, uansett motstander, avslutter Wold.

Historisk tilbakeblikk

Kveldens kamp er det 211. oppgjøret mellom byfolket fra Hamar og Frisk, hvor det er Storhamar som har det historiske overtaket med 110 seire, mot våre 72. Samlet målscore er 761 scoringer til de gule og blå mot våre 606.

Statistikk

Kveldens kamp er den siste mellom Asker-laget og Storhamar, i grunnserien 22/23. Så langt har begge lag sørget for to seire hver, og pussig nok har alle kampene endt med borteseier! De oransjekledde har vunnet 1-2 (på straffer) og 3-4 på Hamar, mens oppgjørene i Varner Arena har endt 2-9 og 2-5.

David Morley, bærer av gullhjelmen, blir etter alle solemerker Frisk Askers poengkonge i grunnserien 22/23, med sine 14 scoringer, 36 assist og 50 poeng totalt.

For kveldens hjemmelag er det storbonden Patrick Thoresen som har gullhjelmen, med 16 scoringer og 39 assists så langt i sesongen, dette gir han han en 4. plass på poengtoppen.

For de som ikke har anledning til å ta turen til Hamar, så sendes kampen på TV2 Play, fra kl. 18.55.

Sluttspillstrekning etter kampslutt

Umiddelbart etter kampslutt på alle arenaer så offentliggjøres valgene av motstander i NM-sluttspillets kvartfinaler. Stavanger Oilers er allerede seriemester og velger først, mellom lag sju og åtte på tabellen. Laget som får sølv velger så, deretter bronsevinnerne før laget som blir nr fire på tabellen står igjen med siste motstanderen fra nedre halvdel. Som tidligere skrevet blir vi nummer 6. i årets grunnserie, og i skrivende stund er det Storhamar, Vålerenga, Sparta og Stjernen som er aktuelle motstandere for oss i kvartfinalene – alt dette blir klart etter en intens avsluttende runde av årets Fjordkraft-liga!

Informasjon rundt vår kvartfinalemotstander, og alt relatert til kvartfinalene vil du finne her på vår hjemmeside, kort tid etter trekningen er over.