• Hovedpartnere

    Partnere

BACKEN HAR FORLENGET KONTRAKTEN

Før sesongen 2020/21 signerte Frisk en spennende og ung back. 22-åringen bærer navnet Sondre Bolling Vaaler, og har siden sin første signering med Frisk Asker hatt en jevn og god utvikling. Han har vist seg som en solid back, med gode skøyteferdigheter og spilleforståelse. Sondre er en typisk back, som går inn og gjør grovarbeidet – kombinert med å være god med puck. Nå har Sondre skrevet under en kontrakt som gjør han til Friskspiller de neste to sesongene.

Backen hadde i utgangspunktet kontrakt den kommende sesongen, men både han selv og klubben ønsket å forlenge avtalen ytterligere. Sportssjef Vidar Wold jobber kontinuerlig for å bygge en solid stamme med norske spillere og sier at signeringen av Bolling Vaaler er med på å bygge oppunder den langsiktige planen for spillergruppen og utviklingen av Frisk Asker,

- Sondre er en spiller vi forventer mye av i fremtiden. Han har et stort potensiale, som han viste frem i slutten av sesongen. Det er ekstra hyggelig at han fikk med seg landskamper i VM-oppkjøringen. Vi ser frem til å jobbe med å videreutvikle spillet hans, og få frem potensiale vi tror bor han.

Foto: Fehmi Sedijaj

Sondre selv legger vekt på mulighetene Frisk Asker og Varner Arena gir han,

_- Jeg trives veldig godt i klubben. Dette er et sted jeg føler jeg kan utvikle meg som spiller, for å ta det neste steget. Det at vi nå har flyttet inn i Varner Arena er bra for både klubben og oss spillere. Det gjør at vi har bedre forutsetninger for å være det topplaget vi ønsker å være.

Bolling Vaaler er fortsatt en ung spiller, som det bor mye hockey i. Nå ser vi frem til at han skal være med på å utgjøre en del av den norske stammen de kommende sesongene! Med den siste tidens spillersignering er det bare å sikre seg billett til hver eneste hjemmekamp. På fredag kan du gjøre nettopp det, når vi slipper sesongkortene for salg!