• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Vålerenga
VIF

TAP I TRENINGSKAMP MOT VÅLERENGEN

Etter tapet mot Stjernen hjemme i Askerhallen på lørdag, håpet vi at gutta ville snu det mot Vålerengen i kveld. Men trenerduoen Wold/Aasland måtte se laget tape også mot hovedstadslaget.

Etter overbevisende spill i den første treningskampen borte mot Stjernen, har det buttet litt mer for gutta i de to neste. 2-4 tapet mot Stjernen på lørdag ble fulgt opp med 1-3 tap i kveld, og etter litt for mange upresise pasninger og slurvete spill er det godt å kunne fastslå at det heldigvis er en god stund igjen til sesongstart.

Gjestene tok ledelsen etter at 13.15 var spilt av første periode, etter at Victor Björkung satt utvist for slashing. Under to minutter senere gjorde samme Björkung det godt igjen da han utlignet til 1-1 - også det i Power Play.

Men så var det slutt for vår del. Gjestene vant de to neste periodene med 1-0 i begge periodene, og i midtperioden kom vi bare til fire skudd på mål. Gutta rettet opp inntrykket i siste periode som de vant 10-3 i skuddstatistikken, men det hjelper ikke stort når det bare er gjestene som finner veien til målet. Dermed endte det 1-3 i målprotokollen, og 20-21 i skuddstatistikken.

Neste treningskamp er 5. september borte mot MS.

GJESTESPILL AV VALKVÆ OLSEN?

Thomas Valkvæ Olsen har trent med laget i høst, og overrasket flere med å stille opp i kveldens treningskamp. På rekke med Anders Bastiansen og Eskil Wold kom den tidligere Leksand-spilleren til noen avslutninger, men virket ikke overraskende å være noe kamprusten. Så blir det spennende å se om partene blir enige om spill for Frisk, eller om Thomas finner en klubb i utlandet før seriestart.

Når det gjelder våre nysigneringer forventes Jimi Kuronen å ankomme Asker onsdag, mens Bobby MacIntyre fortsatt venter på arbeidstillatelsen før han setter seg på flyet til Norge.