• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

-Trives godt i laget!

Innholdet i årets påskeegg er intet mindre enn stort back-talent!

Før sesongen 2022/23 signerte Emil Wasenden en kontrakt, med en opsjon, ut sesongen 2023/24. Nå har han skrevet under på en kontrakt som binder han til klubben ut 2024/25. At Wasenden er en meget lovende spiller, er det liten tvil om. I det foregående året har han tatt store steg, gjort en meget solid figur under U-20 VM, debutert på A-landslaget, og blitt ledende backtype på A-laget.

Emil Wasenden legger vekt på at det er totalpakken som gjør at han ønsker å forlenge kontrakten med Frisk,

- Jeg har blitt veldig godt tatt imot av gutta det første året på A-laget, og føler at jeg sammen med de kan ta det steget som er nødvendig for at Frisk skal være et lag som kjemper i toppen av norsk hockey. Vi er en god gjeng, som er flinke til å bygge hverandre opp og har alt som trengs for å være et av de beste lagene. Det har vært interesse fra andre klubber, men totalpakken med gutta, mulighet for utvikling, fasilitetene og profesjonaliteten i klubben har gjort at det ble et enkelt valg å bli i Frisk.

Sportssjef Vidar Wold er fornøyd med å ha sikret at unggutten er Asker-spiller de to kommende sesongene,

- Emil har denne sesongen vist at han har de kvalitetene vi ser etter i en back. Han har god spilleforståelse og har en ro i spillet sitt som er sjeldent for en på hans alder. Samtidig ser vi et stort potensiale i han, både fordi han har gode puck-ferdigheter, flink til å spille av press og lar seg sjeldent stresse. Nå skal vi jobbe mot å utvikle ferdighetene hans ytterligere, og har stor tro på at Emil vil fortsette å ta store steg også de kommende sesongene.

18-åringen er en av de største norske backtalentene i Fjordkraft-ligaen. Nå ønsker han å etablere seg som en seniorspiller,

- Frisk er det perfekte stedet for å fortsette å utvikle meg. Jeg har fått bra med tillit den foregående sesongen, og trives godt i laget. Jeg har lyst til å være en viktig spiller for laget, og ønsker å vinne. Målet er å bli en etablert seniorspiller, og jeg føler at Frisk er riktig sted for å ta dette steget.

Dermed er årets påskeegg høstet og vi kan ta påskeferie med god samvittighet, før gutta startet oppkjøringen for kommende sesong 11. april!