• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

-Trives godt i laget!

Innholdet i årets påskeegg er intet mindre enn stort back-talent!

Før sesongen 2022/23 signerte Emil Wasenden en kontrakt, med en opsjon, ut sesongen 2023/24. Nå har han skrevet under på en kontrakt som binder han til klubben ut 2024/25. At Wasenden er en meget lovende spiller, er det liten tvil om. I det foregående året har han tatt store steg, gjort en meget solid figur under U-20 VM, debutert på A-landslaget, og blitt ledende backtype på A-laget.

Emil Wasenden legger vekt på at det er totalpakken som gjør at han ønsker å forlenge kontrakten med Frisk,

- Jeg har blitt veldig godt tatt imot av gutta det første året på A-laget, og føler at jeg sammen med de kan ta det steget som er nødvendig for at Frisk skal være et lag som kjemper i toppen av norsk hockey. Vi er en god gjeng, som er flinke til å bygge hverandre opp og har alt som trengs for å være et av de beste lagene. Det har vært interesse fra andre klubber, men totalpakken med gutta, mulighet for utvikling, fasilitetene og profesjonaliteten i klubben har gjort at det ble et enkelt valg å bli i Frisk.

Sportssjef Vidar Wold er fornøyd med å ha sikret at unggutten er Asker-spiller de to kommende sesongene,

- Emil har denne sesongen vist at han har de kvalitetene vi ser etter i en back. Han har god spilleforståelse og har en ro i spillet sitt som er sjeldent for en på hans alder. Samtidig ser vi et stort potensiale i han, både fordi han har gode puck-ferdigheter, flink til å spille av press og lar seg sjeldent stresse. Nå skal vi jobbe mot å utvikle ferdighetene hans ytterligere, og har stor tro på at Emil vil fortsette å ta store steg også de kommende sesongene.

18-åringen er en av de største norske backtalentene i Fjordkraft-ligaen. Nå ønsker han å etablere seg som en seniorspiller,

- Frisk er det perfekte stedet for å fortsette å utvikle meg. Jeg har fått bra med tillit den foregående sesongen, og trives godt i laget. Jeg har lyst til å være en viktig spiller for laget, og ønsker å vinne. Målet er å bli en etablert seniorspiller, og jeg føler at Frisk er riktig sted for å ta dette steget.

Dermed er årets påskeegg høstet og vi kan ta påskeferie med god samvittighet, før gutta startet oppkjøringen for kommende sesong 11. april!