• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

NOK ET TALENT HAR SIGNERT!

Mange har allerede rukket å gjøre seg kjent med unggutten, og det er nå en glede å melde at han blir en fast del av troppen de kommende sesongene!

Med en skadeliste langt som et vondt år, ble unggutten Christian Vethe Bye hentet inn fra NTG og opp til A-laget. At gutten var talentfull og hadde et usedvanlig godt blikk for hockey, overrasket ingen. Likevel var det imponerende å se hvordan Vethe Bye vokste inn i rollen, spilte seg inn i laget og stadig tok steg i riktig retning. Under utlånet til Ringerike Panthers, viste han nok en gang, til tross for sine beskjedne 19-år, at han var spiller med gode kvaliteter og fantastiske utviklingsmuligheter.

- Jeg fikk prøve meg mye på A-laget under sesongen som gikk. Det var kjempemorsomt og lærerikt. Nå gleder jeg meg masse til å bli en fast del av spillergruppa de kommende sesongene! sier en fornøyd Vethe Bye etter signeringen.

Foto: Fehmi Sejdijaj

Det har alltid vært viktig for klubben å benytte seg av, og bistå utviklingen av spillere fra egne rekker. Christian Vethe Bye har gått gradene fra sine første skøytetak i Askerhallen som 4 åring, via NTG-systemet og nå inn på A-laget. Vidar Wold betegner det hele som et prakteksempel på hvordan Frisk som organisasjon skal jobbe,

- Christian er en spennende spiller, som innehar mye av de egenskapene som skal til for å bli en god Fjordkraft-ligaspiller, skøytesterk, fysisk bra og har bra målteft. En spiller vi tror kommer til å fortsette og ta store steg de neste årene.

Nå har Vethe Bye signert sin første proffkontrakt i karrieren, og Frisk Asker har sikret seg talentet de neste to sesongene. Unggutten beskriver det hele som en barndomsdrøm som går i oppfyllelse,

- Så lenge jeg kan huske har jeg hatt lyst til å spille på A-laget, så jeg er veldig fornøyd med nå å ha signert en to-årskontrakt!

Mens Christian og resten av laget snart tar fatt på sommertreningen, jobber sportskomiteen videre med lagbyggingen!