• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

ASKERSPURTEN + BAMSEFONDET!

Enda en gladnyhet ble servert til Bamsefondet når Asker Sentrum arrangerte AskerSpurten!

Etter noen magre covid-år var det endelig tid for AskerSpurten! Arrangementet, som er arrangert av Asker Sentrum, er et lavterskeltilbud hvor man selv kan velge om man ønsker å gå, jogge eller løpe gjennom de ulike rutene som er lagt opp. AskerSpurten har hatt en tradisjon for å dele ut overskuddet til et veldedig formål. Jubelen på kontoret i Varner Arena var stor da det ble klart at alt overskuddet i år ble tildelt Bamsefondet. Mer om Bamsefondets arbeid kan du lese her.

Torsdag 15. september var Asker Sentrum fylt opp av voksne, unge og barn som gledet seg over besøk av Bjørnis og Friskus, lek, dans og ikke minst fysisk aktivitet. Det var fantastisk å se horder av barn delta i det kostnadsfrie barneløpet, samt mennesker i alle aldre og med helt ulike forutsetninger, begi seg ut på en 5 eller 10 km tur. Alt i alt, et meget vellykket arrangement!

Etter evalueringer og finpussing på regnskapet ble det klart at Bamsefondet tildeles nærmere 35 000 kroner! I Asker Kommune ligger den gjennomsnittlige medlemskontingenten/treningsavgiften på rundt 2500 kroner. Dermed har alle deltagere og samarbeidspartnere av AskerSpurten nå bidratt til at vi nå hjelpe rundt 14 flere barn og unge inn i aktivitet og idrett. For de 14 barna, utgjør det en stor forskjell i deres hverdagsliv! En vet at idrett og deltagelse i organisert aktivitet er svært viktig for barnas sosiale utvikling, tilhørighet og mestring. Det er også beviselig at en av mange barrierer for barns deltagelse i idrett er familiens økonomi (Bufdir,2017). Med disse midlene – gjør vi en forskjell for noen av de som trenger det mest.

Vi takker AskerSpurten, og deres samarbeidspartnere Asker Treningsenter, ATA, Intersport Asker, Kiwi Bankveien, Actic og Asker Kommune for bidraget og er ydmyke over tildelingen!