• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

KAMPDAG: SPARTA

Med kun én hjemmekamp igjen, gleder vi oss stort til å ta i mot store og små som gleder seg til en dag fylt av masse aktiviteter!

Grunnseriens siste hjemmekamp står for dør, og det er ingen ringere enn familiedagen! Agendaen er spekket med morsomme aktiviteter for barn og unge, leker, ansiktsmaling og ikke minst besøk av selveste Fantorangen. Etter kampen blir det meet & greet, hvor du kan møte og få signerte spillerkort av Frøshaug, Geheb, Holm, Christiansen, Bonsaksen og Gustafsson.

For de litt større byr vi på musikk i Sportsbaren fra 14.00, quiz fra 14.30 til 15.15, og når det kun er 30 minutter til kampstart tar trenerne turen innom for litt trenerprat.

Før morgendagens trenerprat i Sportsbaren, har vi tatt en rask prat med Assistenttrener Simon Stolt Wang,

- Etter torsdagens veldig skuffende opptreden, er vi lystne på å revansjere. Tabellposisjonen vår kan ikke endres, men vi må finne en god følelse inn mot sluttspillet, det gjør kampen viktig for oss. Det er fortsatt noen tunge forfall på grunn av skader, men kollektivt har vi gode muligheter til å prestere godt i denne kampen. Arbeidshanskene skal på og vi skal gjøre vårt ytterste for å slå Sparta.

Når det gjelder troppen, er det en glede å melde at Bonsaksen er tilbake og klar for dagens kamp.

Historisk tilbakeblikk

Sparta er en av de lagene Frisk Asker har spilt jevnest mot gjennom tidene. Hele 213 kamper er tilbakelagt, hvor det har endt med 101 seire til Asker-laget og 95 til de blåkledde. Hvis man skal se på antall kamper som har gått til overtid, hele 17 i tallet, er det kun oppgjørene mot Vålerenga som tangerer antall kamper avgjort i overtid.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

David Morley står fortsatt på sine 50 (14+36) poeng, og befinner seg da på en 5. plass i ligaen, 13 poeng bak toppen. Som Frisk Asker sin mest poenginnbringende spiller, vil han bære Fjordkraft-ligaens poenghjelm, også i dag. Hampus Gustafsson ligger dog hakk i hæl, med kun 1 poeng mindre, og er absolutt med i konkurransen om å vinne den interne poengligaen ved sesongens slutt.

En som også ligger ett poeng bak Morley, og på plassen bak, er Spartas Kristian Jakobsson. Med sine 22 mål og 27 assist er han uten tvil Sparta største poengtyv. Det er noe større avstand, hele 8 poeng, og alt ligger derfor til rette for at Spartas poengkonge denne sesongen blir Jakobsson.

Vi gleder oss til å se både store og små på kamp i morgen, og har du enda ikke sikret deg billett kan du gjøre det via denne lenken. Pucken droppes 16.00, men allerede fra klokken 14.00 er det fullt av liv i Varner Arena. Får du ikke tatt turen på kamp, kan du alltids se den på TV2 Play fra 15.55.