• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

KAMPDAG: SPARTA

Med kun én hjemmekamp igjen, gleder vi oss stort til å ta i mot store og små som gleder seg til en dag fylt av masse aktiviteter!

Grunnseriens siste hjemmekamp står for dør, og det er ingen ringere enn familiedagen! Agendaen er spekket med morsomme aktiviteter for barn og unge, leker, ansiktsmaling og ikke minst besøk av selveste Fantorangen. Etter kampen blir det meet & greet, hvor du kan møte og få signerte spillerkort av Frøshaug, Geheb, Holm, Christiansen, Bonsaksen og Gustafsson.

For de litt større byr vi på musikk i Sportsbaren fra 14.00, quiz fra 14.30 til 15.15, og når det kun er 30 minutter til kampstart tar trenerne turen innom for litt trenerprat.

Før morgendagens trenerprat i Sportsbaren, har vi tatt en rask prat med Assistenttrener Simon Stolt Wang,

- Etter torsdagens veldig skuffende opptreden, er vi lystne på å revansjere. Tabellposisjonen vår kan ikke endres, men vi må finne en god følelse inn mot sluttspillet, det gjør kampen viktig for oss. Det er fortsatt noen tunge forfall på grunn av skader, men kollektivt har vi gode muligheter til å prestere godt i denne kampen. Arbeidshanskene skal på og vi skal gjøre vårt ytterste for å slå Sparta.

Når det gjelder troppen, er det en glede å melde at Bonsaksen er tilbake og klar for dagens kamp.

Historisk tilbakeblikk

Sparta er en av de lagene Frisk Asker har spilt jevnest mot gjennom tidene. Hele 213 kamper er tilbakelagt, hvor det har endt med 101 seire til Asker-laget og 95 til de blåkledde. Hvis man skal se på antall kamper som har gått til overtid, hele 17 i tallet, er det kun oppgjørene mot Vålerenga som tangerer antall kamper avgjort i overtid.

Fjordkraft-ligaens poenghjelm

David Morley står fortsatt på sine 50 (14+36) poeng, og befinner seg da på en 5. plass i ligaen, 13 poeng bak toppen. Som Frisk Asker sin mest poenginnbringende spiller, vil han bære Fjordkraft-ligaens poenghjelm, også i dag. Hampus Gustafsson ligger dog hakk i hæl, med kun 1 poeng mindre, og er absolutt med i konkurransen om å vinne den interne poengligaen ved sesongens slutt.

En som også ligger ett poeng bak Morley, og på plassen bak, er Spartas Kristian Jakobsson. Med sine 22 mål og 27 assist er han uten tvil Sparta største poengtyv. Det er noe større avstand, hele 8 poeng, og alt ligger derfor til rette for at Spartas poengkonge denne sesongen blir Jakobsson.

Vi gleder oss til å se både store og små på kamp i morgen, og har du enda ikke sikret deg billett kan du gjøre det via denne lenken. Pucken droppes 16.00, men allerede fra klokken 14.00 er det fullt av liv i Varner Arena. Får du ikke tatt turen på kamp, kan du alltids se den på TV2 Play fra 15.55.