Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

SPILTE MED 7 PÅ HJELMEN

I den første kampen etter ulykken sist lørdag, spilte lagkameratene til Mats Hildisch på U21-laget i kveld mot Manglerud Star hjemme i Askerhallen. På hjelmene hadde gutta draktnummeret til lagkompisen.

En fin gest fra lagkompisene, og de skulle nok gjerne også tatt med alle poengene mot laget fra Oslo øst. Dessverre skulle MS trekke det lengste strået i en jevnspilt kamp hvor skuddstatistikken til slutt viste 28-28.

Gjestene tok føringen med bare to sekunder igjen av første periode. Scoringen kom etter at våre U21-gutter hadde hatt flere store sjanser uten at de greide å overliste MS-keeper, Aleksander Johnsen. Etter drøyt halvspilt kamp økte MS til 0-2, men etter 43.04 ga Alexander Riseth gutta håp om poeng da han satte inn 1-2.

MS brukte imidlertid et Power Play drøye 10 minutter senere godt, og økte til 1-3. Selv om Kris Fayen-Vestavik, lillebror til A-lagets keeper, reduserte i Power Play 2.33 før periodeslutt, så greide ikke gutta å sette inn utligningsmålet. I stedet økte MS til 2-4 idet sluttsignalet går, og dermed gikk gutta på nok et tap som betyr at de fortsatt må vente på sesongens første seier etter ordinær tid.

Bilder fra kampen:

KVELDENS MÅLSCORERE

3 - 60:00 2-4 EQ by 5 D. Rystad - Assist: 18 T. Steen-Gulbrandsen

3 - 57:27 2-3 PP1 by 41 K. Fayen-Vestavik - Assist: 46 E. Rustbakken, 33 M. Isaksen

3 - 54:25 1-3 PP1 by 9 A. Bah - Assist: 27 H. Hallgren , 85 M. Vestby

3 - 43:04 1-2 EQ by 24 A. Riseth - Assist: 33 M. Isaksen , 35 M. Eimhjellen

2 - 30:32 0-2 EQ by 18 T. Steen-Gulbrandsen - Assist: 96 M. Brandsdal, 13 S. Grendar

1 - 19:58 0-1 EQ by 27 H. Hallgren - Assist: 85 M. Vestby