• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Torsdag Tor 17 August Aug
Onsdag Ons 23 August Aug
Søndag Søn 27 August Aug
Fredag Fre 1 September Sept
Torsdag Tor 7 September Sept
Fredag Fre 15 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Søndag Søn 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Lørdag Lør 4 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov

En ny sesong i vente

Gutta har allerede lagt bak seg flere økter på is, og oppkjøringen for sesongen er dermed godt i gang!

Sommeren står for hell og vi står ovenfor en ny sesong. Gutta har allerede trent godt siden påske, og heldigvis viser testene at jobben er gjort gjennom sommeren også. Det er alltid bra å vite at grunnlaget er lagt for en lang hockeysesong.

Istreningene den første uken handler først og fremst om å gjøre kroppen klar for det som venter. For spillerne vil det være uvant å gå på is de første dagene og derfor er det ekstra viktig at lysker og hamstring får en tilvenningsperiode. Uke to derimot, blir tøff. Vi kjører doble istreninger mandag til fredag, samt 45 minutter fys før istrening på økt én.

En dag kommende uke vil se slik ut:

08.30 Oppmøte

09.00-09.45 Fystrening

10.00 Målvaktene går på is, med keepertrener Peter

10.30-11.30 Istrening

12.00 Lunsj

14.00-15.30 Istrening

Roy og Morten har periodisert ukene med intensiviteten på øktene, så alle uker er forskjellige.

Når det gjelder stallen for den kommende sesongen, er vi veldig fornøyd med det vi har satt sammen per i dag. Det er mye erfaring blandet med mange unge, spennende, spillere som forhåpentligvis vil gi oss en god miks. Per i dag har vi 7 backer i stallen, og det er her vi ser på muligheten for å hente inn en spiller. Vi kunne alltids funnet en offensiv back "i morgen", men slik markedet er nå er det mange tilgjengelige spillere, og vi ønsker å ha is i magen og dermed finne høyest mulig nivå til riktig pris. Samtidig skal det skal henge sammen med budsjett og likviditet.

I sesongens stall er det kun Girard, Eltonius og Holm som går på utlendingskvoten, og dermed står vi igjen med tre importplasser ledig. At vi har ledige importplasser er alltid bra, men det betyr ikke at man har mer økonomisk spillerom av den grunn. Samtidig gir det oss iallfall en mulighet til å gjøre noe underveis i sesongen, dersom økonomien skulle åpne for det. Selv om vi i sport får et gitt budsjett etter årsmøtet i mars, vil det alltid være endringer i handlekraften vår avhengig av hvordan inntekssiden utvikler seg i klubben generelt. I Frisk Asker er vi opptatt av å ha en løpende tilpasning av kostnader basert på utviklingen i inntekter. Det er det som sikrer at vi på en fornuftig måte kan stå for de forpliktelsene vi har inngått.

Nå er det i underkant av to uker til vi starter med treningskamper, som er en viktig del av oppkjøringen. Det viktigste her blir å sette det spillet vi ønsker, og at vi gradvis fremstår slik vi skal. Samtidig blir det også viktig å jobbe med overtall og undertallsspillet.

Både jeg, trenerteamet og laget håper på å se dere i Varner Arena underveis i sesongen og 14. august når vi spiller vår første treningskamp på hjemmeis.