• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

TAKK FOR INNSATSEN, PETER!

Etter seks år i klubben forlater vår svenske keepertrener, Peter Josephson, klubben til fordel for Tingsryd i Hockeyallsvenskan.

Både Vidar Wold og leder for junioravdelingen, Bente Knudsen, er samstemte når de skal beskrive den jobben Peter har lagt ned i løpet av sine seks år i klubben.

"Peter har vært seks år i klubben, og gjort en fantastisk jobb både for A-laget, NTG og junioravdelingen fra U12 og oppover", sier Vidar om 39 åringen fra Vänersborg.

"Han har vært med på å strukturere målvaktsiden i klubben, og vært sentral i utviklingen av analyseverktøyet som vi bruker. Han har kjørt et veldig profft opplegg, og satt standarden for hvordan vi ønsker at det skal være også fremover. Han har utviklet mange keepere i vår junioravdeling til å bli gode keepere og landslagsmålvakter på yngre landslag, og blant annet kan vi nevne Henrik Fayen Vestavik som ble utnevnt til beste målvakt under siste U20 VM", fortsetter Vidar.

Bente er enig, og ønsker å takke Peter for innsatsen på vegne av junioravdelingen.

"Vi må si tusen takk til Peter for seks fine år! Vi har lært masse av han, og vil takke for innsatsen han har gjort for klubben og ønske han lykke til når han nå returnerer til Sverige."

"Vi kommer til å savne Peter, for ikke bare er han en veldig dyktig keepertrener, han er også en veldig fin fyr som er godt likt av alle. Så vi vil også ønske han masse lykke til i Tingsryd", avslutter Vidar.

Vi istemmer, og sier bare LYKKE TIL, PETER!

LES OGSÅ: VÄLKOMMEN PETER