• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

VM-PLASS FOR THOMAS OG MAX

Det ble VM-plass på Thomas Valkvæ Olsen og Max Krogdahl etter landslagets treningskamper mot Sverige og Danmark.

Etter at landslaget tapte de to første kampene mot Sverige, og den første mot Danmark, slo de tilbake med 4-3 (etter sudden) og 4-0 seier mot Danmark i de to siste kampene før VM starter. For Norge starter VM med kamp mot Tyskland 22. mai, og der finner vi altså to Frisk Asker spillere.

Hva føler du nå, Max Krogdahl?

"Nei, det er jo en helt syk følelse. Har jo vært en drøm fra jeg startet med hockey å få spille VM for Norge. Så er veldig glad og gleder meg sykt til å dra til Riga om noen dager!" Sier en storfornøyd Max Krogdahl fra Danmark. Han dro rett fra sluttspillet i England hvor han spilte 14 kamper for Coventry Blaze.

Andremann, Thomas Valkvæ Olsen, synes også det er stort å bli tatt ut på landslaget.

"Ja, det er alltid gøy å bli tatt ut på landslaget", sier Thomas som står oppført med 18 landskamper på Ishockeyforbundets adelskalender.

Du har gitt klare signaler om at du ønsker deg utenlands igjen til høsten, og hvordan ser du på VM som et utstillingsvindu for deg?

"Hvis man gjør det bra i VM så kan det godt hende det dukker opp noe. Det er mange som følger med, så det kan bli viktig å gjøre et bra VM", sier Thomas, som også innrømmer at han har litt golf-abstinenser om dagen. Nå som golfbanene begynner å åpne i Norge er det tøft for han ikke å få svingt køllene, og spesielt når landslaget bor rett ved en golfbane i Danmark. Men noe golfspill blir det ikke før landslaget drar til Riga på søndag.

"Nei, det blir det nok dessverre ikke. Her har vi strenge regler på grunn av coronaen, så det må nok vente til etter VM", avslutter Thomas, som kan skilte med et golf hcp på 6,7.

Hele troppen som er tatt ut finner man her.

Norges innledende kamper i VM er som følger:

Norge - Tyskland 22. mai

Norge - Italia 23. mai

Finland - Norge 25. mai

Canada - Norge 26. mai

Latvia - Norge 28. mai

Norge - USA 29. mai

Norge - Kasakhstan 31. mai

Vi ønsker Max, Thomas og resten av landslaget lykke til i VM!