• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Sportslig hilsen fra Vidar Wold

Sportssjefen har igjen tatt fatt på pennen, eller tastaturet, og skriblet ned noen tanker om fortid, nåtid og fremtiden!

Nå som det er landslagspause er det greit med en oppdatering fra oss på sport. Resultatmessig har det vært en positiv trend siden nyttår. Vi har spilt 10 kamper, og fasiten viser at det har blitt 8 seiere og 2 tap. Det skal nevnes, med litt smerte, at vi ledet begge kampene vi tapte med tre mål. Poengfangsten har vært bra den siste tiden, noe som gleder oss nå som vi skal inn i den viktigste delen av sesongen.

Denne uken har vi brukt til å trene mye og hardt, ref. «Camp Roy». Det har vært gjennomført én fysisk økt og to økter på is fra mandag til torsdag. Selv om det er slitsomt og det blir litt klaging, vet vi alle at den jobben vi legger gjennom sesongen skal hjelpe oss inn i sluttspillet. I tillegg har vi lagt inn en hyggelig ettermiddag på det fantastiske spa-hotellet The Well. Her fikk laget prøve flere av spaavdelingen sine fasiliteter. Fredag til søndag er det fri, slik at såre kropper får restituert og ladet batteriene til siste del av seriespillet.

Vi har nå fått inn siste brikken i lagbygget med Mitch Gillam. Nå har vi god bredde i alle lagdeler,3 målvakter, 8 backer og 14 løpere, og dermed blir det også større konkurranse om plassene. Noe som igjen gjør at kvaliteten på treninger blir bedre. Det er ingen hemmelighet at vi hadde våre utfordringer en periode med 12 mann ute med skader, men i skrivende stund ser skadesituasjonen bedre ut enn på lenge. Vi vet at Felix Girard og Fredrik Bjørndal er ute for resten av sesongen, og vi vet at Emil Frøshaug er usikker for spill resten av sesongen på grunn av en hjernerystelse. Michael Haga, Mattias Bäckman, Sondre Bolling Vaaler og Petter Birkheim Andersen, som alle har vært ut den siste tiden, blir forhåpentligvis klare til spill mot Stavanger den 15.02.

Som alle har fått med seg gikk Ludvig Lafton til J20 i Färjestad, Sverige. Det har gitt åpning til en ny ung Friskgutt, Noah Jakobsen. Noah fikk noen kamper på slutten av fjoråret og har allerede fått noen minutter i år. Han blir med oss ut sesongen som en av 8 backer. Det er alltid gledelig at junioravdelingen og NTG leverer spillere inn i A-laget.

Vi som alle andre lag i EHL, ønsker vi å gå inn i sluttspillet med en god følelse. Hvor vi ender på tabellen er umulig å spå, men det vi vet er at om prestasjonene våre er gode nok over tid har vi iallfall mulighet til å bli nr. 4. Så blir det spennende, uansett plassering, å se hvem man møter i sluttspillet.

Det eneste vi kan styre fremover nå er hvordan vi forbereder oss de siste 8 kampene inn mot sluttspillet. Det er 24 poeng å spille om før det braker løs og vi skal gjøre det vi kan for å ta så mange som mulig, slik at de andre lagene i EHL kjenner at Frisk Asker er på riktig vei inn mot «vårens vakreste eventyr».

Sportslig hilsen, Vidar Wold