• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Søndag Søn 14 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Lørdag Lør 20 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Søndag Søn 28 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

KAMPDAG: STJERNEN

Julegrantenning, quiz, ansiktsmaling og hockeykamp - endelig lørdag i Varner Arena!

Det er klart for ukens andre og siste kamp. Den første ble en suksess med hele 16-0. Slike sifre er det lenge siden man har sett, og høyst sannsynlig lenge til vi får se igjen. På dagens kamp er det fullt program for både store og små, som du kan se nedenfor.

Ikke sikret deg billett enda? Det kan du gjøre her.

Statistikk

På andre siden av isen møter vi Stjernen, for 212 gang. Under hjemmepremieren for denne sesongen, rundet gutta seier nummer 100 mot Østfoldingene. Kveldens bortelag har sikret 94 seire mot oss, og 17 av oppgjørene har endt i uavgjort – fra tiden man stoppet kampen på 60 minutter, uansett.

Den største seieren mot Stjernen fant sted i 76/77 sesongen, og lød på 13-4. Østfoldingene befinner seg på plassen bak oss, 7.ende, med like mange poeng. Dermed er dagens kamp i aller høyeste grad en «seks poengskamp».

EHLs gullhjelm

Flere av spillerne sanket poeng på torsdag. Michael Haga noterte seg for tre poeng, og er nå oppe på 20 totalt – og dermed lagets interne poengkonge. Hampus Gustafsson klatret flere plasser etter han noterte seg for fire poeng, og er nå på plassen bak Haga med totalt 19 poeng.

På Stjernen er det Cangelosi som bærer «gullhjelmen», med sine 24 poeng. På plassen bak han finner du Piccinich med 19 poeng.

Keeperduellen

Fayen varmet benken i går og har dermed uendret statistikk fra torsdag. Pontus Eltonius hadde full kontroll under torsdagens kamp og reddet alle de 13 skuddene som kom hans vei. Redningsprosenten viser nå 89,4%

For Stjernen er det keeperduoen Byrkjeland og Arntsen som vokter buret. Førstnevnte står med en redningsprosent på 92,&% og et gjennomsnitt på 2,40 innslupne pucker per kamp. Arntsen på sin side, har en redningsprosent på 89,8% og et snitt på 2,99 pucker i nettet per kamp.

Følg kampen

Vi håper du finner veien til Varner Arena i kveld og billetter finner du via denne lenken. Får du ikke sett kampen live, kan denne følges på TV2 Play, BlueLine Sportsbar eller på våre sosiale medier. Instagram: @Friskaskeralag, Twitter/X: @Friskasker. Du kan også følge live oppdateringer på hockeylive.no.