• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

Frisk Asker og Christian Fosse går hvert til sitt

På bakgrunn av familiære årsaker, skilles nå Frisk Asker og Christian Fosse sine veier.

Frisk Asker og Christian Fosse har blitt enige om å fristille Christian fra kontrakten på grunn av familiære årsaker. Christian skrev opprinnelig under på en to-årskontrakt i forkant av denne sesongen. På bakgrunn av familiesituasjonen, blir det vanskelig å kombinere med videre spill for Frisk Asker.

- Jeg har ingenting å utsette på min tid i Frisk Asker. Jeg har trivdes fra dag én og det er en fantastisk sammensveiset og fin gjeng i garderoben. Frisk la alt til rette for meg både med tanke på en sivil karriere og som hockeyspiller, det setter jeg stor pris på! Hadde ikke familiesituasjonen min vært som den er, så hadde jeg med glede spilt videre i Frisk Asker. Valget mitt nå er basert på familie, noe som er veldig viktig for meg. Jeg vil takke klubben for ett fint og lærerikt år, og supporterne for all støtte denne sesongen, sier Christian Fosse.

Sportssjef Vidar Wold takker Christian det han har bidratt med denne sesongen,

- Christian har vært en fin bidragsyter i Frisk Asker denne sesongen og bidratt med masse inn i gruppa både på is og i garderoben. At vi nå skiller veier baseres kun på Christian sin egen familiære situasjon, og vi ville ikke stå i veien for dette. Vi vil takke han for hans bidrag denne sesongen og ønske han lykke til videre, sier Vidar Wold.