• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Søndag Søn 26 September Sept
Tirsdag Tir 28 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Tirsdag Tir 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des

RAMIRENT FORLENGER

Det nærmer seg sesongstart, og i dag satte salgssjef Frode Mathiassen sin signatur på en ny avtale som knytter Ramirent og de regjerende norgesmesterne enda tettere sammen.

"En gledens dag", sier prosjektleder Mette Sørensen.

"Ramirent er en solid partner med lang tradisjon og det at de nå fortsetter å pryde den flotte drakten vår gjør oss ekstra stolte."

Ansvarlig for avtalen hos Ramirent, Frode Mathiassen, er helt enig.

"Det er jo litt morsomt å tenke på at vi signerte da det buttet som aller verst i sesongen 2018/2019, men fra den dagen vi fikk opp vantreklamen vår bak målet under storskjermen, så har det bare gått en vei, og det er opp. Det hele endte jo opp med NM gull, så vi i Ramirent er jo litt stolte av det", sier en humoristisk Mathiassen.

"Men, fra spøk til alvor. Skal vi være best så må vi samarbeide med de beste, men vi som alle andre må kutte kostnader og tenke nytt i disse dager. Derfor vurderte vi aldri å velge bort eller redusere samarbeidet med Frisk Asker", fastslår Mathiassen.

"Klubbens Markedsavdeling gjør en god jobb med å samle næringslivet i regionen, og de skaper møteplasser som er viktig for oss, så det er en av grunnene til at vi er med klubben inn mot ny arena", tilfører kundeansvarlig i Ramirent, Morten Arnesen.

Om Ramirent

Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier. Deres misjon er å forenkle kundenes hverdag gjennom å levere dynamiske utleieløsninger og smidig service med et smil. Ramirent har 3200 ansatte i ni land fordelt på 300 utleiesteder i Norden, Sentral- og Øst-Europa. I 2018 var totalomsetningen for konsernet 711,7 millioner Euro. Ramirent tilhører Loxam-gruppen, det tredje største maskinutleie selskapet i verden.

I Norge hadde Ramirent en omsetning på 1,2 Milliarder NOK i 2018, og hele 386 ansatte i 31 kundesentre.

Litt historikk: I Norge het selskapet Bautas frem til i 2010. Bautas ble etablert 1. juni 1997 som et heleid datterselskap av Veidekke ASA, og selskapet vokste kraftig i årene som fulgte. Oppkjøp av flere utleieselskap, blant annet Altima (2004) og Stavdal Maskinutleie (2000), bidro til denne veksten. Veidekke solgte Bautas til Ramirent høsten 2002. Etter dette ble Bautas beholdt som merkevare frem til 1. juni 2010, hvor navnet ble endret til Ramirent. Fra 2019 tilhører Ramirent Loxamgruppen hvilket er det tredje største maskinutleieselskapet i verden.

Besøksadresse

Ramirent Skui, Ringeriksveien 161, 1339 Vøyenenga 

Telefon Skui: 40 10 84 00 Epost: [email protected]

For andre kundesentre, se www.ramirent.no/kontakt.aspx

Kontaktpersoner for avtalen

Salgssjef Frode Mathiassen

Mobil: +47 917 17 193

E-post: [email protected]