• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

KAMPDAG STORHAMAR

I dag er det tid for det man kan kalle et 6-poengsoppgjør i CC-Amfi. Storhamar puster oss i nakken, med kun et poeng mindre. Det er en gylden mulighet for de oransje til å sikre seg et lite gap ned til hedemarkingene før liagen tar julepause. I CC-Amfi byr de på en festaften med bursdagsfeiring av ishallen som fyller 30 år og sermoniell hedring av Jon-Hroar Nordstrøm.

Assistenttrener Simon Stolt Wang, ser frem til et besøk til Fjøset,

-Hamar venter! Vi har mye å revansjere prestasjonsmessig - spesielt fra sist vi spilte mot dem, men og så fra første kampen på Hamar. Vi har ambisjoner å å fremstå solide og tighte i 60 minutter, og går selvfølgelig for 3 poeng. Vi hadde en god kamp defensivt mot Sparta, det ønsker vi å bygge videre på! Alltid beintøft mot Storhamar, og vi forventer ikke noe annet i morgen.

Statistikk

Så langt i sesongen har dagens motstandere møtt hverandre to ganger. Begge lag har dratt i land seier hver, men målforskjellen er svimlende - uten at man trenger å gå sånn i dybden på det.

Fjorkraft-ligaens poenghjelm

En titt på lagenes interne poengtabell viser at David Morley fortsatt er den mestproduserende Frisk-spilleren. Han står oppført med 31 (10-21) poeng. Mannen som bærer den samme hjelmen for Storhamar, kriget i kapp med Morley om tittelen "Fjordkraft-ligaens poengkonge". Patrick Thoresen ligger per nå plassen bak Morley med 30 (8+22) poeng.

Nå er det "alle mann til pumpene" som gjelder, slik at vi sammen kan sikre oss 3 poeng! Kjør egen bil eller meld deg på supporterbussen her, så sees vi i Fjøset!