• Hovedpartnere

    Partnere

Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
I dag 26 Februar Feb
Søndag Søn 28 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Tirsdag Tir 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar

TO KAMPER PÅ ESKIL WOLD

Etter slåssingen i kampen mot Vålerenga onsdag, har DISU kommet med dommen mot Eskil Wold. Den lød på to kampers karantene, noe som betyr at Eskil må stå over mot Stavanger og Stjernen.

DISUs begrunnelse

Hendelsen er fra Fjordkraftliga kampen mellom Vålerenga og Frisk Asker den 30.12.2020. Frisk Asker spiller nummer 34 Eskil Wold ble idømt matchstraff etter regel 141 Slåssing. Disiplinærutvalget har basert sitt vedtak på dommerrapporten, tilsvar og videoklipp fra hendelsen.

I det pucken stoppes og blokkeres av målvakt hos hjemmelaget oppstår en opphetet situasjon der flere spillere fra hvert lag er involvert. Det meste av situasjonen roer seg raskt ned, men Wold fra Frisk Asker og Spaberg Olsen fra Vålerenga er ikke ferdige. Deres uoverensstemmelser utarter seg til et slagsmål selv om linjedommer forsøker å stoppe spillerne. Begge spillerne anses som aktive og delaktige i slåsskampen der det rettes slag mot motspillers hoderegion. Spillereglene er klare når det kommer til slåssing og det skal idømmes direkte matchstraff når en spiller deltar i eller starter et slagsmål.

Norges ishockeyforbund samt det internasjonale ishockeyforbundet har en klar policy om at man ikke skal tillate slåssing og at dette er handlinger man ønsker vekk fra sporten. Dette ansvaret ligger på alle parter, men må først og fremst utøves på isen slik at vi kan unngå disse hendelsene.

Vedtak:

Frisk Asker spiller nummer 34 Eskil Wold ilegges en karantene på 2 kamper.