• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr

STATUS VARNER ARENA!

Øyeblikket vi alle har ventet så lenge på, er bare en drøy uke unna: Første kamp på vår nye hjemmeis; fantastiske Varner Arena.

Hele klubben jobber nå på spreng for å få alt klart til dørene åpnes, lørdag 19. februar klokken 16.30. Det meste ligger an til å være på plass i tide - men ikke alt.

Forsinkelser grunnet Covid-19 gjør at kuben dessverre ikke rekker frem fra Kina i tide. Vi har gjort alt i vår makt for å få den på plass før, men dette er utenfor vår kontroll. Slik det ser ut nå, vil kuben først komme på plass i løpet av mars. Lys og lydanlegg, samt led-skjermer er ferdig montert, så show blir det uansett. Vi ønsker å gi dere en uforglemmelig opplevelse og lover at rammene rundt kampen vil være noe helt annet enn hva vi tidligere har sett i Askerhallen.

Det jobbes nå hardt for å lage en fantastisk opplevelse for både barn og voksne. Friskus, ansiktsmalere, korps og livemusikk står på agendaen, samt mye mer. Dessuten har Bøtta Bar god kapasitet, og er åpen fra 16.30. Vi gleder oss til å se deg i Varner Arena neste lørdag.