• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Lørdag Lør 24 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Lørdag Lør 2 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Lørdag Lør 23 Mars Mar
Lørdag Lør 30 Mars Mar
Mandag Man 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Fredag Fre 5 April Apr
Søndag Søn 7 April Apr
Tirsdag Tir 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr

VIDAR WOLD BLIR FUNGERENDE SPORTSSJEF I FRISK ASKER HOCKEY

Vi jobber kontinuerlig med å profesjonalisere klubben på alle nivåer. Nå er tiden kommet for å få på plass rollen som sportssjef også i Frisk Asker Hockey.

Oppgavene som naturlig ligger til en ansatt sportssjef har i Frisk Asker Hockey i stor grad vært ivaretatt gjennom en sportskomite og på frivillig basis. Dette har vært mulig på grunn av en formidabel frivillig og svært kompetent innsats av komiteens medlemmer gjennom flere år. Sportskomiteen har de siste årene bestått av Dag Høyem, Christian Haune og Patrick Gandolfi Hellman.

Forberedelsene til sesongen 22/23 har pågått en god stund og er inne i den mest hektiske fasen. Klubbens ambisjoner ligger fast. Arbeidsoppgavene i Vidars nåværende kontrakt, som varer til 1. mai 2023, endres fra trener til fungerende sportssjef fra nå av. Med Vidar får vi enda mer kontinuitet, fokus, kompetanse og tempo, i en hektisk fase.

Dette vil innebære at bemanningen i trenerteamet vil endres. Dette er en prosess vi er godt igang med, i lys av våre langsiktige ambisjoner. Prosessen kjøres naturligvis i tett dialog med Jan Andre Aasland, som vi er meget glade for at fortsetter i trenerteamet.

Profesjonalisering av Frisk Asker Hockey innebærer også at vi skal ha grundige rekrutteringsprosesser for alle stillinger vi besetter i klubben. Vi vil, sammen med Vidar, bruke det neste året på å utvikle rollen som sportssjef i Frisk Asker. Når vi er trygge på hva klubben trenger vil vi gjennomføre en åpen prosess for å rekruttere fremtidig sportssjef i løpet av første halvdel av 2023.

Vi ønsker Vidar lykke til med de nye oppgavene og ser frem til å jobbe sammen med Vidar i denne viktige rollen.

Stor takk rettes til Patrick Gandolfi Hellman, som sluttet i Sportskomiteen i løpet av sesongen, og til Dag Høyem som sluttet ved årsmøtet. Vi ser frem til å jobbe videre sammen med Christian Haune, som går inn i styret i Frisk Asker Hockey hvor han får ansvaret for sport. Christian og Vidar vil også videreutvikle Sportskomiteens rolle, oppgaver og bemanning.

Spørsmål kan rettes til daglig leder Nicolay Sørensen.

IF Frisk Asker Hockey