• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lørdag Lør 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Søndag Søn 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Tirsdag Tir 23 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Tirsdag Tir 30 November Nov
Lørdag Lør 4 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 8 Januar Jan
Torsdag Tor 13 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Torsdag Tor 20 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb

GET TO KNOW RED BULL SALZBURG

En av våre motstandere i CHL-gruppespillet er den velrenommerte klubben Red Bull Salzburg. De har tidligere deltatt i CHL ved to anledninger, hvor de i 2019 kom hele veien til semifinalen. Siden sesongen 2005/06 har de vært å regne som et av Østerrikes beste lag, og har ved gjentatte anledninger kjempet om pokalen.

Bemerket seg

Red Bull Salzburg har spilt på et høyt nivå i østerisk hockey, siden 1970-tallet. Deres nyere historie har likevel vært preget av et oppsving i resultater siden Red Bull igjen kom inn som hovedsponsor. Siden den gangen har klubben satset stort og gjort seg bemerket på flere områder.

Om CHL deltagelsen uttrykker hovedtrener McIlvane «Det jobbe seg til deltagelse i CHL er et mål Red bull som lag har og at de naturlig nok er fornøyde med å ha oppnådd dette». Det er liten tvil om at de gleder seg til å møte lag fra ulike land og oppleve ulike typer hockey.

Videre sier han:

«Det er veldig morsomt at CHL er tilbake igjen, og trekningen var spennende å følge. Dette er en turnering hvor hvert lag er å regne som en god motstander. Vi kommer til å lære mye om og av våre polske og norske motstandere, og vi gleder oss til å spille mot dem. Bolzano er en motstander vi er godt kjent med, og vi vet at vi vil møte god motstand».

Ny arena

Hallen til Red Bull Salzburg kan sies å være en arena ganske lik vår. Den rommer 3200 tilskuere og ble bygget på 60-tallet, i likhet med Askerhallen. Likevel kan oganisasjonen vise til fasiliteter vi vil møte i vår nye arena:

Vår hovedtrener Jan Andrè Aasland sier:

«Reisen til Salzburg vil også by på innsikt i hvordan hallen og organisasjonen blir drevet, som blir nyttig for oss i overgangen til ny arena».

Press, puckkontroll og krigermentalitet

Når Red Bull skal beskrive deres egen spillerstil, bruker de ord som høyt press, mye puckkontroll, en krigermentalitet og hard jobbing. De legger heller ingenting imellom og er klare på at når de deltar i en internasjonal turnering, ønsker de å vinne. McIlvane sier at veien dit kommer til å være tøff, men at det er de klare for.

Vi gleder oss til å ta imot Red Bull Salzburg til første CHL-kamp i Askerhallen 3.september klokken 18:00!