Torsdag Tor 11 April Apr

SNIPP, SNAPP; SNUTE...

…så var CHL-eventyret ute.

TEMPOFORSKJELL

At Tappara Tampere er et godt ishockeylag er det ingen tvil om, og selv om vi holdt godt følge med dem i Askerhallen, viste finnene i kveld at de har et ekstra gear å koble inn hjemme i Hakametsä Stadion. Selv om de allerede før kveldens kamp hadde sikret billetten videre til sluttspillet, ønsket de nok å vise at de er et bedre lag enn oss – og til slutt ble det litt for stor seier til at vi skal kunne si oss helt fornøyd.

Hjemmelaget tok føringen allerede etter 4.08, og Magnus Geheb rakk akkurat å sette skøytene på isen etter en 2-minutters utvisning før hjemmelaget scoret sitt første mål. Etter målet fortsatte Tappara å kjøre kampen, og våre greide ikke å holde følge i svingene. Da det gjensto snaue syv minutter av perioden var det vår tur til å spille overtall, og Alex Lavoie fikk vist at han kan prikkskyte like godt som noen – og snaue minuttet etter var det landsmannen, Reid Petryk, som kunne score sitt første CHL-mål. Dermed gikk vi til første pause med ledelse 2-1, og det var håp om et respektabelt resultat i det minste. Men den gang ei…..

**TRE I SEKKEN I MIDTPERIODEN **

For i midtperioden viste finnene ingen nåde, og Fayen Vestavik måtte se tre pucker gå forbi seg i løpet av 20 minutter. Det skulle igjen vise seg at det er tempoforskjell på lagene, og når pasningene ikke sitter hos oss – mens finnene så ut til å ha magneter i køllene – så blir det tøft for våre å skulle holde unna. Det greide de da heller ikke, og etter 40 spilte minutter kunne lagene gå til andre pause på stillingen 4-2.

Det ble ikke bedring i tredje periode, for før ni minutter var spilt av vår siste periode i CHL-eventyret for denne gang, hadde hjemmelaget scoret ytterligere to ganger. Viktor Granholm får satt sitt første CHL-mål, men Charles Bertrand setter den siste spikeren i kisten og fastsetter sluttresultatet til 7-3.

Hampus Gustafsson noterer seg for to assist i kveld, mens Endre Medby, Max Krogdahl, Magnus Geheb og Victor Björkung noterer seg for en assist hver.

Med det var CHL-eventyret vårt over for denne gang, og til tross for at det ikke ble poeng på oss tror vi at gutta har høstet solid erfaring med spill mot meget god motstand. Nå kan vi konsentrere oss på GET-ligaen, og førstkommende søndag er det MS som kommer på besøk i Askerhallen. Vi håper at mange finner veien, og støtter gutta til ny seier!